- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За заглеждането
На всяко момиче му се е случвало (че най вероятно и всекидневно и се случва) когато минава по улиците, дори да не е облечена с кой знае какво, момчетата/мъжете да я заглеждат. Интересно ми е как различните момичета въприемат това, дали се чувстват горди от този факт или не им е твърде приятно ....
Лично при мен в началото ми гъделичкаше самочувствието, чувствах се добре, но в последно време започва не просто да ми е неприятно, но и на моменти да ме хваща страх...
Та моят въпрос към момичетата е: Как се чувсвате след като поредният субект от мъжки пол ви е загледал?
А към момчетата: Необходимо ли е толкова обстойно да оглеждате и защо винаги тръгвате от краката нагоре ???
Благодаря за вниманието![]()
So free
Ако ме погледне - хубаво. Не съм грозна...но да ме гледат втренчено или да ми подсвиркват много мразя.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ем оглеждаме ви, преценяме си възможности те спрямо вас.
Преценя ме вас, оглеждаме тялото дали е хубаво.
Чисто инстиктивно е.
Реално ви преценяме дали ставате за да създадем поколение с вас.
Това от маймуните ни е останало...
С малко воля и тренировка може да се научиш да не го правиш.
Аз не го правя.
Вече ми е навик кво да се праи!![]()
Light The Universe
А ако видиш, че жената нарочно не гледа към теб, след като е видяла, че я гледаш, или те гледа лошо...няма ли да спреш
Боже, имам чувството, че само простаци ме заглеждат...
много се радвам да чуя че има и такива като теб, вярвай ми наистина не са много ...Първоначално написано от thefreak
![]()
So free
Ако са на моята възраст горе долу и ме заглеждат,няма лошо и да ми подсвиркат.Но ако са некфи много големи или пък от ромски произход ме хваща страх и гледам да съм по-далечко от тях.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ако ме погледне чак лошо ще спра!Първоначално написано от `Death`Whore``
Дали нарочно не гледа не мога да разбера не съм врач!
Light The Universe
Едно е само някой да те погледне, съвсем друго е да те гледа втренчено, да ти подсвирква или да говори цинизми. Неприятно ми е. Страх, не бих казала, но със сигурност неприятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Жените не са слепи, знаят, когато някой ги заглежда.
Боже, има един от моя квартал, който от години всеки път ме гледа и даже се опитва да ми говори...![]()
pokazvam im edini zaminavam
![]()
При мен е рефлекс, но понякога като съм зад волана ми изиграва лоша шега, мъча се да го преодолея![]()
Да се заглеждат нямам нищо против, но само толкова. Да намигат също, понякога пращат целувки. Но най-мн мразя да ми подсвиркват! Не разбирам какво очакват. Веднъж 1 същество от ромски произход си позволи и да пипа и от тогава мн ме е страх от цигани. Инъче ми е приятно да ме гледат хубави момчета, защото си знам цената.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И мен вчера една циганка ме пита къде ми е колата,беше 20-тина годишна!
Кво да се оплаквам ли!?![]()
Light The Universe
po princip az zaglejdam i ako mi otvyrnat i mi stava priqtnono se e slu4valo i da mina pokrai nqkogo i da mi se usmihne i ponqkoga e nepriqtno.. kogato az go pravq to e prosto oglejdane s pogled iii v pove4eto slu4ai e nesyznatelno, no ako dr go napravi i e nepriqtno
tva e na jenata ne moje da se ugodi![]()
![]()
po princip nqmam problem no naistina ako e nqkoi mn po golqm ili rom iii gledam da stranq.. drugiq slu4ai e ako sym samo momi4e i sled men podsvirkva grupa mom4eta.. syshto e mn nepriqtno
Първоначално написано от sexy_for_you
zavisi ako me zaglejdat nekvi 30 gidi6ni 4i4kovci izpadam v yjas.ako me zagleda nqkoi gotin batko mi e priqtno.oba4e spira s pogledite.mn mrazq stroitelite koito podvikvat neshta ot sorta na "Ei,seksi!!!:"
takiva me draznqt![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ебахти тука сички ги заглежадат едно грозно и дебело момиче няма ли...
И аз така правя дори понякога е придружено с някоя цветуща репликаПървоначално написано от Анонимко
, но зависи не виждам нещо кой знае колко лошо в това млади момчета да те заглеждат все едно аз не го правя
обаче поне не им свиркам мама му стара да се отучат и те
А да не говориме в каква отврат изпадам като мина покрай някой строеж много ги мразя тия и си викам Боже пребери си ги [-o< да не ме карат да ставам цинична, че не е възпитано.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Ако вървиме по не толкова оживено място и не мн често се разминават хора естествено взаимно се оглеждаме,даже в очите, чак ми става смешно някой път! Иначе им казваш "Какво гледаш бе" и се сдухват!
![]()
Neka si gledat,ne mi prechat ama kato pochnat da podsvirkvat ili da bibitkat mn me iznervqt,i ne moga da razbera kakvo si mislqt 4e 6te postignat kato go pravqt?!
Next Time I`ll be True...
porincip mi e nepriqtno.oba4e vi6 ako e nqkoi gotin nqmam ni6to naprotiv
tva za krasotata i talantite mi go obsadihme v edna dryga tema!!!!Първоначално написано от w0sh
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
мен ме хваща страх кат ме заглеждат разни турци,цигани,работници...сл чвало ми се е някои цигани да си говорят и кат ме видят спират и започват да ме оглеждат..това става като съм сама...тръпки ме побиват в такива моментиама ако ме загледа някой сладко момче няма как да не ми стане приятно....
![]()