- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писмо от 2070 година (трябва да видите това)
Az sum ubeden,che ne iskash i zatova spora s tebeПървоначално написано от _SL_
![]()
No procheti pak tezi dve stranici.. izlezna seedno vie jiveete s misulta za gibel,a sum ubeden che ne e taka![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Te tam dostatachno si gi brulqt uragani i oshte kvi li neПървоначално написано от Octofunk
![]()
Мнооого жалко![]()
Точно това ще се случи ако световния империализъм не бъде спрян!!!
Докато Буш "бори" тероризъм в Ирак и Афганистан, а не подпише протокола от Киото, не само САЩ ще пострадат...Първоначално написано от DjBaloon
Vse pak da ne zabravqme,che amerikancite ne sa mnogo umen narod.. spored mene e vupros na vreme da se usetqt i te,e vqrno e che v toz sluchei vremeto igrae golqmo znachenie,no dano da e malkoПървоначално написано от Octofunk
![]()
Докато някой като Буш е на власт, забрави да е скоро.
Ako ne se luja toi i da iska ne moje da se kandidatira za 3-ti mandat,taka che oshte malko mu ostavaПървоначално написано от Octofunk
Абе точно това е проблема. То да беше само Буш.Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Da se nadqvam me amerikancite da ne gi podvedat kum greshniq kandidat,zashtoto pri tqh opredeleno vsichko stava chrez manipulaciqПървоначално написано от Octofunk
Еми скоро ще разберем. Ае стига толкоз по тая тема, че леко сме off-topic![]()
Буш нищо не прави
на него му казват какво да прави
Балууууууун, аз ти казах...няма смисъл да се заблуждаваме след като е очевадно
ВЕЧЕ има огромни промени в климата навсякъде по света
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не виждам света без вода.. променя се климата - факт! Но щом се променя , май имаше един континент хм... Антарктида май се казваше , кажи ми какво става от леда когато се разтопи ? И още да помислим ми в момента Африка също не и достига водата и в някои частти от Азия , но хората са се приспособили с по - малко вода. Човекът е умно животно и ще измисли начин да оцелее , да не забравяме че до тогава технологиите ще напреднат .. преди време бях чела някъде , че открили вода на един от спътниците на Юпитер (май беше Европа спътника , ама не съм сигурна) => че точно с вода човечеството няма да се лиши. Вече за въздуха е друг въпрос и за него трябва да се замислим и ти щом виждаш бъдещето , че ще сме гладни и жадни аз не мисля така.Първоначално написано от _SL_
Az pak shte kaja,spored mene tova koeto e vuzmojno da ubie chovechestvoto e samoto razvitie na chovechestvoto;],sami vijdadeto kolko sme pristrasteni ot malki kum pc-tata,nadali sled gotini tova shte ni se otrazi dobre,a sled 50-10 godini horata moje da sa pristrasteni kum oshte po-losho neshto![]()
Възможно е това да стане!Ако не е това-ще е нещо друго!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
![]()
аз ще си очаквам апокалипсиса и толкова...
YOU WILL ALL PERISH!!!!!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
оФфФ..водата от Антарктида ще ни залее...друго няма да стане...аз няк1де четох, че ще има някво цунами, което да залее 3 континента...аве май при всички случаи водата ще е причина за смъртта на човечеството...ама после ко ще стане..динозаврите пак ли ще се появят на мода? хах...аве...аз си пазя околната среда, поне не се чуствам виновна, ся кат видя някой да си хвърли боклука на земята няя да го гоня с една пръчка...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
не ми пука, аз съм безсмъртен....
кристалите криптон ми дават сила
освен това, ще спася само истинските комунисти....което значи, че като сме само 4-ма можем да пецкаме само белот![]()
i'm a commie! i'm a commie!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Той е реалист, и наистина една птичка пролет не прави, но ако всички птички или поне повече се сетят че трябва да направят пролетта и започнат да се борят за нея може и да се постигне нещо, за доказатаелство, от приятеля си който бе пълен егоист и непукист успях да направя човек който прави забележки на децата по улицата че изхвърлят закуските ей така без да се сещат за умиращите сумалийчета, и да се кара на брат си за изхвърлените през прозореца фасове. Ако има единство ижелание може да се постигне нещо-малко но все пак ннещо, наречете ме оптимистка или дори мечтателка, но аз мисля че може и да успеем ако се обединим...Първоначално написано от gabrielka@a
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
а аз мисля че вече е малко късно...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ше ти задреме много яко след някоя друга година..Първоначално написано от McGreaN
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Някоя друга силно казано!Първоначално написано от _SL_
Но 20-30 да
Light The Universe
ще видимПървоначално написано от Valar
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Все още не е късно да спрем разложението, но сме с вързани ръце, след като хората с пари и власт не подкрепят каузата.
И докато има такива... хм... персонажи.ае ненормалници
дреме ми за тия измислици
живейте си живота
а не се чудете от какво да умрете
к'во ми се палите толко
Razbira se che sum ubeden!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
No spora mi stana prekaleno tup i pri polojenie che vijdam,che sporq s chovek,koito neznae drugo osvem "shte mreme" ,nqma smisul,okay jivei si den za den planuvai si da mizerstvash i chakai smurtta;]
I ne sum si planiral jivota do 55,a do 155!Puk ti tvoq ne si go planirai,shtom ne si sigoren v sebe si.. okay;] Vsqkakvi hora trqbva da ima![]()