- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писмо от 2070 година (трябва да видите това)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

по-добре на скапан бог, отколкото да лижа ботуша на някой, който се нарича и с езически имена....
а как го виждате??? всичко ще е в цветенца и сърчица?? я се огледайте малкоПървоначално написано от Незабравимата
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни

Съгласна съмПървоначално написано от ~*SILVER*~

is my religion
В космоса. По принцип няма планета, която да може да задържи течности на повърхността си без атмосфера. Така че ако атмосферата започне да се разрушава, това ще означава и изпаряване на водата.Първоначално написано от Анонимко
на мен ми е много интересно как си представят хората бъдещето..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни

Vseki normalen chovek si predstavq budeshtoto po nai-dobriq nachin,nadali e normalno da si mislish "vsichki shte umreme"Първоначално написано от _SL_
Nie horata si go predstavqme taka
A vie?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Чифутски измишльотини.

Ako chovek ne vijda smisul v budeshteto,zashto da jivee?Първоначално написано от TheNightRider
Ti zashto jiveesh,chakash da stane qdrena voina? Ili da doide potop? Tova li si mislish

според теб както сме тръгнали сега накъде отиваме??? към рая ли? хахааа...

Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни

Govorim si prazni prikazki i nishto po tova koeto kazah,procheti mi pak gornoto mnenie nad tvoq post..Първоначално написано от _SL_
никой не ги иска тея неща но след като е явно че ще станат за какво да се заблуждаваме?Първоначално написано от DjBaloon
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни

Ti planove za budeshteto nqmash? Znaesh che shte se mre i tva e,planovete ti edinstveno sa svurzani s tova po kakuf nachin shte umrat vsichki hora. DobreПървоначално написано от _SL_
I az taka si mislq

Leka vecher.

Има някой истини, но одавна има технологии за пречиственито на морска вода, а за нема и 70 години океаните да пресъхнат?
Така, че спокойно, пък и едва ли ще доживеем точно до тогава.
Ами живееш ден за ден без да му мислиш и квото се случи.Аз си мисля, че при никакви полужения няма да е толкова скоро и се надявам да не съм жива да го видя "България пустиня" това не искам и да си го представямПървоначално написано от _SL_

Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
а може екокризата и ядрената война да бъдат изпреварени от някой ретровирусен щам...
Браво бе, живейте ден за ден. Замърсявайте, изхвърляйте боклуците си където ви падне, палете гори и стърнища, застроявайте защитени територии, харчете петрол и енергия като за последно... Важното е днес да ви е добре; да мислите за утре... еми това е за загубеняци. Нали няма да сте живи, когато дейността ви се прояви - да му мислят децата ви.
планове си имам и поне малко се надявам да не станат тези неща или поне да не станат толкова скороПървоначално написано от DjBaloon
отклоняваш се от темата
накъде според теб отива света както е тръгнал? не е ли очевAдно че ще има такива бедствия?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни

To moje da e taka,no opredeleno planovete mi za budeshteto ne vkluchvat moasoova smurt,mizeren jivot i t.n.tПървоначално написано от _SL_

Puk i sum ubeden makar i kusno horata shte se usetqt za greshkata si i shte se opitat da popravqt nqkoi neshta.. ne sme tolkova glupavi horata,dosta neshta mogat da se predvidqt;]
Izgledai tova klipche,ako ne go znaesh : http://vbox7.com/play:897cbb0f
никой не е говорил за личните планове на един човек за бъдещето
говорим за лошата съдба на планетата...казвам 'съдба' защото мисля че вече е неизбежно
клипчето го знам и не вярвам това да са пророчествата на Ванга а някое пишлеме със доста свободно време
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни

Ot odavna na purvo mqsto veche ne e borbata s terorizma,a borbata za opazvaneto na zemqtaПървоначално написано от _SL_

Shte vidish do 10-20 godini jivota shte se promeni v druga svetlina,shte se zamestqt mnogo vredni neshta s po-nevredni.. taka che vqrvam v dobroto budeshte,ti predstaash li se malkite deca da izrastvat v sreda v koqto im se obqsnqva nqma budeshte!?!? Dali shte stane posle hora ot tqh?
явно не можеш да ме разбереш
според теб аз ИСКАМ това да стане??
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първото твърдение не важи за САЩ, а те са един от основните замърсители...Първоначално написано от DjBaloon