- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- раници/чанти/папк/найлонови чантички
Еми преди ходех с чанта,но от тази учебна година съм с "Най-здравата торбичка". :P
Аз ходя с раница-най-удобно ми е пък и не е хаос като в някоя торба.Не че принципно съм много подреден де...![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Аз дори и с химикал не ходя на училище.. Само аз ли съм толкова зле?
dance
С чанта а ако имаме един два часа със плик
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Присъединявам се към тея, дето ходят с "Най-здравите торбички"
You are broken, I can fix you...
Emi tazi godina imame super mnogo 4asove i nqma kak da hodq s torba zatova sum s 4anta.
Ina4e minalata godina hodih s edna torbi4ka na Nici s edno luv4e mnogo sladko no togava imahme po 4 chasa angliiski i dr predmet a sega imame po 6-7 chasa i to razli4ni predmeti
с раница ... може да нося само една тетрадка ама раницата трябва да е на гърба ми![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
И аз съм така, само в началото и края на годината съм с торбаПървоначално написано от krisscho
![]()
В Кенвело.Първоначално написано от ^Santra^
Ние в моето училище сме с папки.Понякога ако имаме много учебници за носене или физическо може и с чанта![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
С една раница, дето отпред има панда. Скоро ще се скъса и за това гледам да я нося, защото много си я харесвам![]()
Винаги съм носил единствено и само раници. 2-3 години ходих с мешки, но пак минах на раничката. Не мога да ходя с една заета ръка, ужасно е! И поне си хапваш спокойно хамбургера в междучасието, а през останалото време ръцете са на топличко в джоба
Chanta,a ponqkoi pat i s takava,kato tezi koito gi nosqt advokatite!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
С раница... немога да нося чанта! Иде ми да я изхвърля в болкука![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
раница![]()
зависи какви часове имам...хихи понякога без нищо ама иначе с чанта или от тези малките ранички на puma![]()
тетрадка ... пъхната в панталона от задната страна .. м/у г**а и панталона .. и химикал в задния джоб та да са ми свободни рацете ако стане нещо![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
С раница, но като имам малко часове (1-2 пъти в годината)си нося пликче
![]()
Ходя с една стара и грозна чанта, но искам да си купя раница. Просто тази чанта не ми харесва.![]()