.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: как???

как???

Zdraveite pomognete mi pls...zna4i iskam malko da nakram malko na6te da me smetnat za malko po golqma...se pak na 16 sym i se pribiram v 8 tfa e leko grubo .... iskam malko pove4e dami se doverqvat... i da razberat 4e imam glava na ramenete si a ne sq kakto stana za 7 otsastvia vikaknaha brat m v u4ili6te i me nakazaha za 1 mesec.... 4ustfam se kato na 12 .... iskam tfa da se promeni... ne sym koi zn kolko golqma ama i puk tehnoto ne e normalno...
    DreBnA TaPuKaTka s Golemi Ambicii

Мега фен
    Град
    София
    Тяхното си е напълно нормално.Станала на 16 и вече вэела да се вэима мого сериоэно..ха-ха.Щом родителите ти така са преценили,эначи толкова эаслужаваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

em a sq otidi i im go kaji s16toto kakto na nas
    pogovori s teh,obqsni im

Щом ти самата не знаеш как да се държиш и да им покажеш, че си по-голяма, а питаш във форума другите какво да правиш като някое малко лапе... значе наистина не си си си го заслужила.

Време ти е да порастнеш истнски, не мислиш ли...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

при мене е същото аз постоянно им давам за пример останалите момчета , как седят по цял ден навънка.. кажи им ,че и ти искаш да си като другите, докажи им по някакъв начин , че могат да разчитат на теб , че не си някое 5 годишно детенце ако не стане ...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    всеки си е индивидуален и моите бяха така няма да свикнат и няма и да се променят изчакай още 2 годинки и тогава недоволствай

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ми недей да правищ отсъствия и покажи малко здрав разукм,може би ще се трогнат от това

Нищо не можеш да направиш,така са си решили и тва е.Можеш да бягаш.

Град
    Bikini Bottom
    Ми кво очакваш да кажем??? Аз бих те посъветвал да им докажеш, че си по голяма... недей да искаш мнението на ваще, а се опитвай самостоятелно да взимаш правилни решения, и да мислиш трезво. То няма да стане от днес за утре, но когато видят, че си станала по-отговорна към живота си може би биха ти имали повече доверие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си