- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютърът ми...
oshte kolko trq da odobrq pc to za da mi raboti dobre 4e ne6to e mn baven
256mb video karta
256 RAM
60gb Hdd
2.41 Ghz
za drugo ne se se6tamms predvaritelno
PONE O6TE 256 NAI MALKO A PAK AKO Q NAPRAI6 1 GB 6TE E TREPA4 KOMPA TI![]()
![]()
напраи рамата си на 1 GB i ако продължава да ти праи мръсотий значи ти е от хардаПървоначално написано от :)(
Малко RAM и не виждам кво му е лошто. Ше стане рактетка. Не виждам смисъл от повече хард диск, а процесорите ..ъ.. са скъпи![]()
Memento moriendum esse!
баси лакомията си откъм хард, аз съм с 60 и се чудя как да ги напълняПървоначално написано от MajeStic
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Абе нз ама аз съм с 256мб рам и компа върви на пушка.Е може да не ми вървят всички най-нови игри,но откъм програми нямам проблем.Даже веднъж имах 3d studio max 8 + Photoshop 9 CS2 + MS Office + Firefox + разговор по скайп..Леко насичаше когато ги превключвах ама се живее.![]()
А брв процесора ми е 1.5гХз![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Моята видео карта е 128 mb ram и харда ми е 80 ГБ. Иначе др-то на моят компютър е като този...Иначе ... да,антика е,но на мене ме върши работа О.о На времето колко бе бърз...Първоначално написано от :)(
Incomplete..........
Mi moqt e 3Ghz; 128 Video;64 Sound;160Gb Hard;ama samo 512 RAM... i mi sa strua dosta baven... 100% nqam virusi...dali i pri mene e ot RAM![]()
Look...Why don`t you go outside,play hide and go FUCK YOUSELF !?
Може да си нямал проблеми да ти тръгнат тъй като имаш виртуална памет... която е поне десетки пъти по-бавна от RAM-та. Ако някой ден си вземеш повече RAM... ще усетиш разликата. Най-нови игри... те игри и от 2003-та година съм сигурен, че не ти тръгватПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Циклят та се късат. Пусни си Sony Vegas, Adobe After Effects... при рендеринг ще чакаш с дни
И няма значение, че си пуснал толкова програми... дали работиш с тях. Не вярвам, ако всичките работеха едновременно да ти оцелее компютъра ^_^ Някой ще зациклят.
Първоначално написано от Eternal Silence
а моя Хард е 6 гб
![]()
![]()
![]()
не се оплаквайте
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
е моя е мааааалко по-добър
256RAM
700Mhz
no 6 GB HDD... ако си дръпна филм, трябва да го изгледам и изтрия, че чак тогава да си дръпна другето има и условие.. да не е DVD
![]()
Е сега си взехме нов де... но той си стои в къщи![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
бахахахахаха, на мене два по 160 не ми стигат ;pПървоначално написано от Eternal Silence
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
256 мб рам и 256 мб видео. че като си пуснеш игра върви ли????/ тряя ти най-малко още 512 рам
i kfo praite s tolkova pametПървоначално написано от Бунтар
)
Мойто май e също голяма антика
Рам: 364мгб
Видео: 64мгб
Хард: 1х40гб и 1х60гб
Процесор: 1100 Duron
Звук: C-Media Wave 5+1
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i