- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво съжалявате?
Съжалявам че мина цяла година през която не успях да завържа нови контакти, но развалих старите.
Съжалявам че прекарвам почти цял ден пред компютъра.
Съжалявам че съм толкова наивна, лекомислена и глупава понякога.
Съжалявам че никога не изразявам собственото си мнение и се водя по акъла на другите.
Съжалявам че съм адски срамежлива и дори някой да значи много за мен няма да го покажа.
Съжалявам че времето си минава а аз не правя нищо смислено и полезно...
Съжалявам че имам гаден характер и често завиждам на другите.
Съжалявам че съм страшен мързел и не се боря да постигна нещо.
Съжалява че си нямам мечти, които да следвам и си живея ден за ден.
Съжелявам, че приятелите ми са толкова повърхностни и зависливи, съжелявам, че не винаги успявам да предвидя нещата, и да предотвратя последствията, съжалявам, че нямам правилна преценка за хората, съжалявам, че съм наивна, съжалявам, че съм прекалено добричка и че няма начин да се променя, съжалявам, че съм прекалено доверчива, съжелявам, че не съм безчувствена и жестока и чесно казано понякога съжалявам, че съм се родила![]()
Съжалявам, че не послушах някои съвети на майка ми и сега си бия главата... Много късно разбрах, че е била права за всичко, но тогава си знаех моята и сега... Но както се казва: "След дъжд- качулка..."![]()
Също съжалявам, че на моменти съм прекалено безчувствена и гледам само моите интереси... звучи егоистично, но е така...
За сега друго май не се сещам...![]()
мм да почти всеки съжалява ,че не е чул майка си като е било време ...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Е това се 1 аз съм го писала =D> и аз тъй..............Първоначално написано от zloto
За много неща. Повечето са в личен план - съжалявам за някои глупави грешки, но не за всички защото нали все пак трябва да има грешки, за да се учим от тях![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да, но за жалост го разбираме прекалено късно... Защото кой друг, освен майка ти, може да ти даде най-добрия съвет и т.н. .....Първоначално написано от find_m3
![]()
подкрепям...все пак майките са минали по същия път (особено ,ако си момиче) ,а няма някоя мила дама на пътя да седне да ти дава съвети за жовта...мама ще е ,но продължавам да не слушам какво ми казва и май след време пак ще съжалявамПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
За това трябва да си извадим поуката навреме и да се стараем да се вслушваме в съветите.Първоначално написано от find_m3
и най-важното да се постараем да не следват нашия пример повечеПървоначално написано от Sexapilna_kukla
[quote="Sexapilna_kukla"]ne sam saglasna maika mi e na 31 oba4e ne mi obqsnqva a samo zabranqva za tva se karame.nikoga ne mi kazva zashto ne iska da pravq tova i onova a mi otsi4a nqma i to4ka po vaprosa.zabraneniqt plod e nai sladakПървоначално написано от find_m3
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
NE SAJELQVAM ZA NISHTO!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
[quote="SMASH-SMASH-SMASH"]Жалко, че отношенията между теб и майка ти са такива, не трябва да е така... Като се замислиш кой друг, освен родителите мислят най-доброто за теб... защото в днешно време приятели няма... не знаеш в кой момент ще те предадат, до като родителите... това са хората, на които трябва да имаш пълно доверие и да си сигурна, че ти мислят доброто и никога не биха те предали!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Не съжалявам за нищо.
Regrets, I've had a few
But then again, too few to mention
I did what I had to do and saw it through without exemption
I planned each charted course, each careful step along the byway
And more, much more than this, I did it my way...
Често казано не виждам,за кво толкова му съжаляваш.Първоначално написано от tuka6na
По темата...
Не съжалявам вече за нищо.Животът е кратък,моя едва ли ше е мнооого дълъг,тъй че въобще не ми дреме за нещо подобно.Ми да,правила съм много грешки в живота си и продължавам да правя,но това си е човешко,лошо няма.
Walk go home boy...