.

Виж резултатите на анкетата: За или против сериозните връзки на 16 годишна възраст?!?!

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Предпочитам само флиртове!

15 15,00%
  • Против!

12 12,00%
  • За,разбирасе!

62 62,00%
  • И аз незнам...

11 11,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

За или против сериозните връзки на 16 годишна възраст?!?!

За или против сериозните връзки на 16 годишна възраст?!?!

за разбира се
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    40 Miles from the Sun
    А, ве, хора, мислете поне малко преди да пуснете поредната ТЪПА тема. Ако го правите заради броя постове, пишете във "Фън, фън и пак фън".

Против
    от опит, от опит на приятели... всичко води към връзка без бъдеще.... Това е така, защото на тази възраст, те незнаят защо са постъпили в даскалото и какво искат от живота.... камо ли да знаят как се поддържа една връзка....Влияят се от мнения на приятелки, приятели, понякога и родителите оказват влияние.
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ъъ...всеки сам си избира.
    аз не съм против.
    П.П. темата вернУ е тъпа
    хъхъ..

Строго индивидуално е.
    Според зависи от човека.
    По принцип съм ЗА, но малко останаха сериозните момичета/момчета..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

аз съм ЗА,но наистина останаха малко сериозните момчета и момичета
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

ЗА разбира се! Можеш да обичаш на колкото и години да си.. мога да дам пример как едни познати тръгнали, когато момичето било 8ми клас, а той 9ти и сега са женени и имат син на 4 годинки вече (майката роди на 20, да не си помислите, че е от онези случаи ученички да се занимават с бебета)

Град
    (: Русе :)
    зависи от човека, но аз съм ПРОТИВ, понеже според мен на тази възраст е твърде рано за една такава "сериозна връзка"
    So free

Град
    V mechtite si
    Незнам,може би е рано за сериозни връзки обаче като се има предвид днешното поколение може би няма лошо
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Guest
    всеки сам си избира няма зна4ение дали си на 16 на 18 ли на 20 годините нямат зна4ение това зависи само от 4овека и от неговото мислене.Zа6то една такава вруска да "няма буе6те"..??влияели се от др хора ми те ако са малко по озрели нмяма да е така така 4е си4ко зависи от 4овека !!! аз сум на 15

От една страна не одобрявам сериозните връзки на 16год. възраст(или по-рано дори) от гледна точка на това, че това са едни от най-безгрижните и хубави години и със сигурност на всеки в даден момент му се иска онази свобода, която би имал ако не се беше обвързал! Но пък и няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да се чувстваш обичан на която и да е възраст!Затова мисля, че съм ЗА!

Какво ще рече ЗА или ПРОТИВ ? Това е индивидуално за всеки човек.Всеки си преценя за себе си , защо трябва да се пускат такива глупави теми?

az sam na 15 i gadgeto mi shte idva da jivee v moq grad taka 4e opredeleno sam za
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Против
    от опит, от опит на приятели... всичко води към връзка без бъдеще.... Това е така, защото на тази възраст, те незнаят защо са постъпили в даскалото и какво искат от живота.... камо ли да знаят как се поддържа една връзка....Влияят се от мнения на приятелки, приятели, понякога и родителите оказват влияние.
    Прав си много често в една връзка има голямо влияние от всички страни!
    По темата ЗА разбира се!Аз съм била винаги и сега съм ЗА сериозните връзки!!!

Ми от 15 годишна съм с приятеля си...Много време си е вярно,и може би ако не беше се получило така ,щяха да се случат много неща,за които не подозирам.Едно от малкото неща които ме правят щастлива е той,така ,че няма смисъл мисля,да се замислям какво е щяло да бъде ако....еди кво си.Та за сериозна връзка,възраст няма(не говоря за хора 12-14 да кажем ,които в повечето случей не знаят какво искат всъщност).Но от друга страна 'връзка' едно време наистина ми звучеше някак прекалено...ангажиращо; )Както винаги-зависи.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

За.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами аз съм ЗА

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Това си е строго индивидуално,зависи си от всеки човек,не може да се запознаеш с един човек и да кажеш да това ще е сериозната ми връзка,всичко си зависи от хората.Но честно казано мисля че на 16 е малко раничко за мн сериозни връзки,но това всеки си преценява сам.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Ми от 15 годишна съм с приятеля си...Много време си е вярно,и може би ако не беше се получило така ,щяха да се случат много неща,за които не подозирам.Едно от малкото неща които ме правят щастлива е той,така ,че няма смисъл мисля,да се замислям какво е щяло да бъде ако....еди кво си.Та за сериозна връзка,възраст няма(не говоря за хора 12-14 да кажем ,които в повечето случей не знаят какво искат всъщност).Но от друга страна 'връзка' едно време наистина ми звучеше някак прекалено...ангажиращо; )Както винаги-зависи.
    А сега на колко години си?

Зависи...ако си достатъчно зрял, е възможно да имаш истинска връзка на тези години. Но пък като гледам зрелостта и акъла на днешните 15-16 годишни, ми става лошо...и не мисля, че са много тези, които знаят какво искат от живота и от партньора.

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Това си е строго индивидуално,зависи си от всеки човек,не може да се запознаеш с един човек и да кажеш да това ще е сериозната ми връзка,всичко си зависи от хората.Но честно казано мисля че на 16 е малко раничко за мн сериозни връзки,но това всеки си преценява сам.
    А ето това е детското мислене и липсата на зрелост. Тя сигурно ще каже, че според нея е рано, защото човек има да изживее много неща /купони, да се натиска и прави секс с когото му падне/ и най-вече да бъде свободен. А сериозната връзка не е робство. Аз например днес ще се видя с едно момиче и после - с един мъж. Гаджето ми нито ще каже нещо, нито аз си поставям окови.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

естествено,че За,няма причина за не...
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Какво ще рече ЗА или ПРОТИВ ? Това е индивидуално за всеки човек.Всеки си преценя за себе си , защо трябва да се пускат такива глупави теми?
    така е

Guest
    Любовта няма граници , забранени и позволение неща! Защо пък да не може да има сериозна връзка на 16 години? както казаха много хора,няма кой знае колко сериозни хора,но все пак тук там се срещат!ЗА сериозните връзки! \/

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    А сега на колко години си?

Зависи...ако си достатъчно зрял, е възможно да имаш истинска връзка на тези години. Но пък като гледам зрелостта и акъла на днешните 15-16 годишни, ми става лошо...и не мисля, че са много тези, които знаят какво искат от живота и от партньора.

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    А ето това е детското мислене и липсата на зрелост. Тя сигурно ще каже, че според нея е рано, защото човек има да изживее много неща /купони, да се натиска и прави секс с когото му падне/ и най-вече да бъде свободен. А сериозната връзка не е робство. Аз например днес ще се видя с едно момиче и после - с един мъж. Гаджето ми нито ще каже нещо, нито аз си поставям окови.
    Не няма да кажа че е рано защото човек трябва да изживее мн неща,а и ми е пределно ясно,че сериозна връзка не е робство.А просто повечето 15-16 годишни не знаят какво искат.А що се отнася до това че сега ще излизаш с едно момиче после с един мъж,определено не ме интересува това, но според мен човек които обича се интересува от това къде ходи приятелката му.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Това го казах по повод на робството. Той ми е дал свобода. Иначе се радвам, че не е така, както мислех.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си