.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Трудно ми е, помогнете!

imam problem koito e mnogo chesto sreshtan.No vse pak reshih da poiskam suvet zashtoto vsqka istoriq se razlichava sama po sebe si.Eto q i moqta:v momenta sum s momche koeto mnogo obicham NO ne moga da spra da mislq za biv6iq si priqtel dori obmislqm kak eventualno moga da mu go kaja i da se vurna pri nego no v sushtoto vreme ne iskam da prichinq tova na segashnoto si gaje!mnogo slojna dilema pls help!

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ОТНОВО КАТО АНДЕБЕИЛИ ОБЯСНЯВАМ ГОВРИ СЪС СИЧКИ ТВОА ЩЕ ТИ БОЯСНЯТ СИЧКИУФФ
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Помисли си кой те привлича повече или къде се чувстваш по-добре и после погожори и с двамата и им обясни какво чувстваш
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

не е правилно да поговори и с двамата...
    1во така ще нарани сегашното си гадже.. то може също да я обича
    2ро това което прави си е вид изневяра при момичетата... реално тя е със сегашното си гадже, но мислите и са за бившото (при момчетата изневярата е само физическа, но при момичетата е няколко вида или поне съм останала с такова впечатление не ми се карайте, ако мнението ми е погрешно )
    премисли какво искаш и ако имаш късмета гаджетата ти да не се познават, говори с бившото (но пак ти казвам да премислиш дали си струва.. все пак хората не късат просто ей така).... и внимавай, защото ако бившото те отреже после може да каже на настоящия ти приятел за разговора и така рискуваш да останеш сама...
    За мен не е правилно да се връщаш при бившо 1во защото вече няма да е същото, защото тръпката се е изгубила и са ми казвали че кавгите много зачестяват (лично аз при бившо не съм се връщала) и 2ро защото ти може би ще прекратиш много хубава връзка с приятеля ти ...а и бившите гаджета са ... бивши - изпята песен... няма смисъл просто

+1
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Би било тъпо да зарежеш сегашния си приятел, след като твърдиш колко много го обичаш...Забрави бившия, той е минало.

Guest
    Никога не съм разбирал такива курвенски изпълнения. Как може да си с някой, ДА ГО ОБИЧАШ, но същевременно да не спираш да мислиш за бившя си приятел, който най вероятно те е разбрал ква си и те е скъсал ?!?!? Ти за да ОБИЧАШ някого, трябва напълно да си му отдаден/а и да не мислиш за никой друг, камоли за изневяра и за връщане при него..после защо момчетата оставят курви като вас и има реплики от рода на "момчетата са боклуци.."

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Трудно ми е, помогнете!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imam problem koito e mnogo chesto sreshtan.No vse pak reshih da poiskam suvet zashtoto vsqka istoriq se razlichava sama po sebe si.Eto q i moqta:v momenta sum s momche koeto mnogo obicham NO ne moga da spra da mislq za biv6iq si priqtel dori obmislqm kak eventualno moga da mu go kaja i da se vurna pri nego no v sushtoto vreme ne iskam da prichinq tova na segashnoto si gaje!mnogo slojna dilema pls help!

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!
    а преди6ния ти приятел дали иска да се съберете?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Vij ne e dobra ideq da se vry6ta6 pri biv6i az napravih tazi glupost i syjelqvah 6tom obi4a6 gadjeto si ostani s nego
    Ot li4en opit 6ti kaja 4e s biv6iq nqnamda e taka kakto e bili predi naprotiv
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

ako e bil cvete za mirisane e nqmalo da stane biv6 zabravi go
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от Deskata_90
    +1
    +1
    Голям размер на картинката! /machoka/

Аз нещо наистина не мога да разбера как обичате един,а мислите за друг.. Обясни ми моля те!Ако искаш да продължиш връзката си със сегашния си приятел,спри да мислиш за бившия!Ако пък искаш пак да си със стария-бягай при него!Не е толкова трудно и не мога да разбера как човек може да се колебае,или обичаш,или не!
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си