.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Подути зърна на гърдите

Здравейте,

На 15 години съм (мом4е) и имам един проблем който според мен не е много сериозен.Зърната ми са подути и имаха некфи бу4ки преди време сега мисля 4е се загубиха но едното ми зарно е надуто,а другото не 4ак толкова.Ходих на ли4ния ми доктор преди 1-2 години заради това и той ми каза 4е тва било от побертета и когато искарам побертета 6те се махнат.
    Кажете си ва6ето мнение!

Благодаря, и неискам тъпи отговори!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Re: Подути зърна на гърдите

Slance ne se 6a6kai tfa e savsem normalno,tuko 6to pitah gadjeto mi,kaza 4e e imal podoben problem predi no sa si4ko e nared!Bilo pubertetska rabota tui 4e ... spoko lekarqt ti ne te e izlagal

да наистина съвсем нормално е!

Ще ти идфа пич.. Ся сериозно кам темата..Ами тфа 100% е от побертета..Ама все пак да се успокойш отиди на лекар
    Мечтите са безкрайни..

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    нормално е!

в тази възрастова фаза под влияние на хормоналната буря преструктурираща организма ти от детски в мъжки - гръдните зърна набъбват, "под тях" се опипват упътнения силно болезнени при натиск. по често е двустранно, но може да е различно изразено ляво/дясно. възможно е дори гръдното зърно да "просълзи" с безцветна бистра капчица.
    преходно е. отминава с напасването на системата към новите хормонални нива и тяхната нормализация.

Благодаря ви!

Радвам се 4е няма6е тапи отговори

Guest
    Ти на доктора не вярваш пък нас ще слушаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си