- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- редовен/нередовен цикъл
Е да придължим по темета-при вас(тези които не са отговорили)цикъла редовен или нередовен е????
На мен попринцип винаги ми е идвало редовно но от пролетта почна да избързва и да ми идва на към 20-21 дни.Предпоследния път ми беше 11 дни някъде като 7-8 дни течеше кафява течност после уж ми доиде нормално но за 4 дни (попринцип е за 7 дни.)А сега ме доиде пак т.е след 14 дена.Дали не е заради застудяването и т.н????а забравих да кажа че преди имах малко съсиреци но напоследък намаляха а последния път нямах.
Веднага трябва да отидеш на лекар, нито студ, нито стрес могат да изместят менструацията с 1 седмица.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
оф аз съм мн зле мислех си че дните се броят от последния ден на мензиса до следващия.........хммм не е чак толкова нали?значи ми е идвало на 28 дни а сега на 19....мисля да изчакам още един месец за да видя дали ще се оправи защото чесно казано не изгарям от желание да отида на генеколог![]()
Разбрах, че ги броиш неправилно. А дори да ти дойде на 28-мия ден следващия месец, това не означава, че "си се оправила".
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да така е както каза момичето над мен-но ако имаш цикъл от година, година и нещо-най-много 2 е нормалнмо, а ако е от повече не е нормално!
e ot kolko vreme ima6 cikal?Първоначално написано от Анонимко
2.5 годиниПървоначално написано от Анонимко
Не искам да те притеснявам, но щом от 2.5 години имаш цикъл не е нормално това да ти избъ!рзва или избявя-нормален е интервалът на цикъла да е от 21 до 35 дни(така съм чела)Като дните се броят от първия ден от цикъла а не последния-ако интервалите ти не съвпадат иди на гинеколог!![]()
хора спокойноимам цикъл от 4 или 5 години и до миналат година често ме пропускаше...ходих на генеколог ме измъчиха там и в крайна сметка нищо ми нямало
сега си ми идва горе долу на време ама май било нещо по рождение толкова скапано....та съм си живичка та голяма работа че ме пропускаше
![]()
До Пепито:
НАУЧИ СЕ ДА ЕДИТВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto de moga еми ето дори и редактирамПървоначално написано от didivid
Това е цитат, ве шматко! Да едитваш значи:
Горе, го цитат, пише Редкт. Натискаш го и добавяш каквото си забравила, а не го пишеш в ново мнение! Знаеш ли колко хора са се отчаяли от твоя спам?!![]()
Моят е нередовен и е супер кофти особено на даскало
Професор - Доктор ПЕПИТА Ще ви каже всичко каквото ви интересува..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами да аз за разлика от теб ще кажа всичко-а ти нищо,Първоначално написано от Sweet__baby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защото си тъпа овца
![]()
![]()
![]()
и само се заяждаш с мен в всяка тема-аз нищо не съм ти направила-е но то какво мои да се очаква от 1 овца
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пепи ако не беше толкова простичка , мила никой нямаше да се заяжда с теб! Но все пак както се казва: "Убий глупака с мълчание."
На мен ми идва на 20-25 дни.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Само миналата година ми се случи през юни,юли и август месец да ми доиде на 15-ти...Но е напълно нормално да ти подранява или да ти закъснява по малко.. \
/
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Da, но ако обърнеш внимание тя в всяка тема в която аз съм отговаряла се заяжда и за това вече ми кипна и тук се заядох с неяПървоначално написано от _butterfly_
оф в тази тема пак започнаха разправиите моля модернизаторите възможно по скоро да заключат темата
![]()
![]()
![]()
ТОВА?Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Заяждане ли е?Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Според мен е един от многобройните постове, с които ни доказваш колко си тъпа!
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.