.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72

Hybrid View

оки мерси -сори че много питам

Е да придължим по темета-при вас(тези които не са отговорили)цикъла редовен или нередовен е????

Guest
    На мен попринцип винаги ми е идвало редовно но от пролетта почна да избързва и да ми идва на към 20-21 дни.Предпоследния път ми беше 11 дни някъде като 7-8 дни течеше кафява течност после уж ми доиде нормално но за 4 дни (попринцип е за 7 дни.)А сега ме доиде пак т.е след 14 дена .Дали не е заради застудяването и т.н????а забравих да кажа че преди имах малко съсиреци но напоследък намаляха а последния път нямах.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На мен попринцип винаги ми е идвало редовно но от пролетта почна да избързва и да ми идва на към 20-21 дни.Предпоследния път ми беше 11 дни някъде като 7-8 дни течеше кафява течност после уж ми доиде нормално но за 4 дни (попринцип е за 7 дни.)А сега ме доиде пак т.е след 14 дена .Дали не е заради застудяването и т.н????а забравих да кажа че преди имах малко съсиреци но напоследък намаляха а последния път нямах.
    Веднага трябва да отидеш на лекар, нито студ, нито стрес могат да изместят менструацията с 1 седмица.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    оф аз съм мн зле мислех си че дните се броят от последния ден на мензиса до следващия.........хммм не е чак толкова нали?значи ми е идвало на 28 дни а сега на 19....мисля да изчакам още един месец за да видя дали ще се оправи защото чесно казано не изгарям от желание да отида на генеколог

Разбрах, че ги броиш неправилно. А дори да ти дойде на 28-мия ден следващия месец, това не означава, че "си се оправила".
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Да така е както каза момичето над мен-но ако имаш цикъл от година, година и нещо-най-много 2 е нормалнмо, а ако е от повече не е нормално!

Guest
    оф аз съм мн зле мислех си че дните се броят от последния ден на мензиса до следващия.........хммм не е чак толкова нали?значи ми е идвало на 28 дни а сега на 19....мисля да изчакам още един месец за да видя дали ще се оправи защото чесно казано не изгарям от желание да отида на генеколог
    e ot kolko vreme ima6 cikal?

това горе бях аз

Guest
    e ot kolko vreme ima6 cikal?
    2.5 години

Не искам да те притеснявам, но щом от 2.5 години имаш цикъл не е нормално това да ти избъ!рзва или избявя-нормален е интервалът на цикъла да е от 21 до 35 дни(така съм чела)Като дните се броят от първия ден от цикъла а не последния-ако интервалите ти не съвпадат иди на гинеколог!

ТъпоТо
    Guest
    хора спокойно имам цикъл от 4 или 5 години и до миналат година често ме пропускаше...ходих на генеколог ме измъчиха там и в крайна сметка нищо ми нямало сега си ми идва горе долу на време ама май било нещо по рождение толкова скапано....та съм си живичка та голяма работа че ме пропускаше

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    До Пепито:
    НАУЧИ СЕ ДА ЕДИТВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от didivid
    До Пепито:
    НАУЧИ СЕ ДА ЕДИТВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    eto de moga еми ето дори и редактирам

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Това е цитат, ве шматко! Да едитваш значи:
    Горе, го цитат, пише Редкт. Натискаш го и добавяш каквото си забравила, а не го пишеш в ново мнение! Знаеш ли колко хора са се отчаяли от твоя спам?!

Моят е нередовен и е супер кофти особено на даскало

Град
    СофиЯ
    Професор - Доктор ПЕПИТА Ще ви каже всичко каквото ви интересува..

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Професор - Доктор ПЕПИТА Ще ви каже всичко каквото ви интересува..
    ами да аз за разлика от теб ще кажа всичко-а ти нищо, защото си тъпа овца и само се заяждаш с мен в всяка тема-аз нищо не съм ти направила-е но то какво мои да се очаква от 1 овца

Пепи ако не беше толкова простичка , мила никой нямаше да се заяжда с теб! Но все пак както се казва: "Убий глупака с мълчание."

Re: редовен/нередовен цикъл

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Знам,че има и други такива теми,но не можах да намеря същата!Значи искам да ви попитам при вас редовен или нередовен е цикъла ви?Защото при мен винаги или избързва с 2-3 дена или закъснява с 4-5 дена(както сега-закъснява)?А и ако вече ви е редовна след колко време ви се регулира?
    На мен ми идва на 20-25 дни.
    Само миналата година ми се случи през юни,юли и август месец да ми доиде на 15-ти... Но е напълно нормално да ти подранява или да ти закъснява по малко.. \/
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Пепи ако не беше толкова простичка , мила никой нямаше да се заяжда с теб! Но все пак както се казва: "Убий глупака с мълчание."
    Da, но ако обърнеш внимание тя в всяка тема в която аз съм отговаряла се заяжда и за това вече ми кипна и тук се заядох с нея оф в тази тема пак започнаха разправиите моля модернизаторите възможно по скоро да заключат темата

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Da, но ако обърнеш внимание тя в всяка тема в която аз съм отговаряла се заяжда и за това вече ми кипна и тук се заядох с нея
    ТОВА?
    ами да аз за разлика от теб ще кажа всичко-а ти нищо, защото си тъпа овца и само се заяждаш с мен в всяка тема-аз нищо не съм ти направила-е но то какво мои да се очаква от 1 овца
    Заяждане ли е? Според мен е един от многобройните постове, с които ни доказваш колко си тъпа!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си