- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как може да се разбере?
Здр. искам да ви попитам по какво се разбира дали момчето е изгубило девствеността си или не в смисъл чувала сам че някакви ципички на главичката се махат или нещо такова или няма нищо подобно...надявам се да получа компетентни отг. а не подигравателни благодаря предварително
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Imat edna cipa det kat si go wkarash i weshtestwata w waginata q razqjdat
ZNA4I PRAVIL SYM SEX O6TE OT 15 GODI6EN I O6TE IMAM TAKAVA CIPA TOVA KAKVO OZNA4AVA 4E 6TE QM PASTET LI KVO PE4ELQ PODQVOLITE
тц, при момчетата няма външни белези.
Тия апокрифи, че френума ("ципата" при главичката) се къса или се разтяга са абсолютни глупости.
аз съм девствен и тази ципа отдавна е скасана такаче според мене нема по какво да познаеш едно момче кога е девствено![]()
Няма физически признаци. Виж, че ще свърши бързо и няма да е много уверен са май едниственото, по което може да заподозреш!
Zna4i dori i da ima takava cipa moje da ne e devstven taka li ? a kogato mom4eto e izgubilo devstvenostta si glavi4kata po lesno li se izkarva?
Когато почвате половия акт си личи на момчето когато не знае каде е вагинатаи не оцелва от 1-вия пат
Fitness Forever
При момчетата нищо не се променя след първия път.Няма как да разбереш
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...