.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    !?!?!?
    Guest

Как може да се разбере?

Здр. искам да ви попитам по какво се разбира дали момчето е изгубило девствеността си или не в смисъл чувала сам че някакви ципички на главичката се махат или нещо такова или няма нищо подобно...надявам се да получа компетентни отг. а не подигравателни благодаря предварително

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

KUROSMUK
    Guest
    Imat edna cipa det kat si go wkarash i weshtestwata w waginata q razqjdat

MOSKVI4 S PI4
    Guest
    ZNA4I PRAVIL SYM SEX O6TE OT 15 GODI6EN I O6TE IMAM TAKAVA CIPA TOVA KAKVO OZNA4AVA 4E 6TE QM PASTET LI KVO PE4ELQ PODQVOLITE

Град
    Асеновград, България
    Обикновено, се разбира по това, дали девстввената ципа е разкъсана, но не е задължително.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

тц, при момчетата няма външни белези.
    Тия апокрифи, че френума ("ципата" при главичката) се къса или се разтяга са абсолютни глупости.

аз съм девствен и тази ципа отдавна е скасана такаче според мене нема по какво да познаеш едно момче кога е девствено

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма физически признаци. Виж, че ще свърши бързо и няма да е много уверен са май едниственото, по което може да заподозреш!

Guest
    Zna4i dori i da ima takava cipa moje da ne e devstven taka li ? a kogato mom4eto e izgubilo devstvenostta si glavi4kata po lesno li se izkarva?

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Няма физически признаци. Виж, че ще свърши бързо и няма да е много уверен са май едниственото, по което може да заподозреш!
    Да,точно така е.

Когато почвате половия акт си личи на момчето когато не знае каде е вагината и не оцелва от 1-вия пат
    Fitness Forever

Град
    в мечтите ти
    При момчетата нищо не се променя след първия път.Няма как да разбереш
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си