Здравейте драги съфорумци! Пиша ви с един странен проблем/случка. Чета темите от доста време, но не помня да съм чел да подобно нещо. Значи преди седмица точно(20-и Август) празнувах своя 18-и рожден ден. Беше много забавно, подпийнахме си и по една време към 2-3 приятелката ми каза искаш ли да се осамотим в една стая и отидохме. Започнахме да го правим на задна защото това и е любимата поза, но по едно време реших да я изненадам и смених дупките така да се каже, тя се обърна и се усмихна и продължихме. Беше яко, но по едно време започна да се чува един странен звук като от пръцкане ако мога така да се изразя. Казах си че е от лубриканта ан презерватива и продължих, но след малко ми замириса стабилно на пръднато и ми стана лошо и без това бях пиян и стабилно си повърнах върху гърба й... Стана ми много гадно, както и на нея, донесоь и кърпа да се избърше и така приключи рождения ден без да си кажем нищо и оттогава не сме се търсили, на мен ми е много гадно, но нямам смелост да й се обадя. темаат е сериозна, знам че това изглежда странно, но дано някой от вас ми повярва и ме посъветва какво да правя. Мерси предварително.