.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Дали има поводи за притеснение ?

Здравейте, наскоро бях с приятеля си,правихме си орална любов.. след което свърши,но малко попадна на гащичките ми.. не ми идва вече 10ти ден..след това бяхме в банята.. дали има за какво да се тревожа (девствена съм) или може от климата да ми става нещо ? Моля ви дайте ми адекватен съвет ...

едва ли има от какво да се притесняваш
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    може може то тва се лепи като грипа подскачат копеленцата като подскачащи топчета

Голям фен Аватара на Emilen
    По начина, по който е формулиран въпросът, поне на мен не ми е ясно какво точно е станало.
    - "Гащичките" ти на теб ли бяха като "попадна на тях". Попадна ли на друго място? Казваш "правихМЕ орална любов", което ме навежда на мисълта, че в един момент все пак не са били на теб.
    - Какво значи "бяхме в банята"? Какво правихте там?
    Май е излишно да задавам тези въпроси, защото предполагам, че единствената причина за въпоса е закъснението. Но ако си премълчала някои подробности, а не искаш да споделяш детайли, прочети темите от последната седмица. Там имаше за случаи на забременяване на девствени момичета. Малко вероятно е по принцип и определено само с попадане върху гащичките едва ли може да се получи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си