.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Хубаво тяло
    Guest

Секс + добре оформено тяло

Здравейте,

ходя на фитнес от година и малко животно съм много як и здрав лошото е че ми се лепят леки жени а аз искам сериозна връзка какво да правя понеже имам хубаво тяло сериозните се плашат ли и аз не знам ...

Лошо тяло
    Guest
    Аз имам подобен проблем, при мен ми се лепят само някакви грозници които искат сериозна връзка, а аз искам леки жени.
    Искаш ли размяна?!

trqbva ti da otkrie6 gotino momi4e i svestno s koqto moje6 da imash stabilna vryska!

Цитирай Първоначално написано от bLiNdchY
    trqbva ti da otkrie6 gotino momi4e i svestno s koqto moje6 da imash stabilna vryska!
    А той какво каза???

Ами...лепи се ти на жените. Не общувай с курви, а се движи в компания с по-сериозни момичета /това прозвуча, като че ли има магазин за компании /.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Секс + добре оформено тяло

Цитирай Първоначално написано от Хубаво тяло
    Здравейте,

ходя на фитнес от година и малко животно съм много як и здрав лошото е че ми се лепят леки жени а аз искам сериозна връзка какво да правя понеже имам хубаво тяло сериозните се плашат ли и аз не знам ...
    Ехехехехе от година блъскал и бил животно аххаах ей смешко за година само с химия се става животно ахахах много як бил...
    Аз от 4 години тренирам и съм едва със 39 ръка и пак се комплексирам до ония телета във фитнеса...
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    тоя дет преди мен постна е прав. как за 1 год 6а си животно ве даи си програмата и ми кажи ко ядеш па и ниии да станем животни :Д

Guest

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Аз от 4 години тренирам и съм едва със 39 ръка и пак се комплексирам до ония телета във фитнеса...
    A da popitam na kolko si? 4e ima6 39

пффффф като почнат некви комплексари да се правят на некви яко мусколести напрао ми иде да

az nqmam problem imam tqlo ama ve4e mi se zalepi edno momi4ence hubavi4ko i ne moga da go pusna
    Obi4aM si moito Glezeeno BeB4e MoHuTo

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не се движи в компании на курви Хвани си едно свястно момиче

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На 19.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Че защо да не може за 1 година да стане животно .. може и за 6 месеца , може и без химия , може просто да ползва добавки. Това че твоя организъм е съвсем различен от неговия и ти за 4 години си постигнал това което той би могъл да постигне за 4 пъти по-малко време до колкото разбирам аз си е твой проблем ! Колкото до автора.. търси и ще намериш , така както тренираш и постигаш!

Защото фитнеса заяква мускулите, ако вдигаш много и правиш серии по 10-20! а животно се става с супер здрава тренировка и диета дори за не по малко от 2 години! От друга страна за една година не може да се стане и защото човек не може да вдига твърде много и да работи като луд и да е готов и утре да го прави! Трябва си 3-4 дена почивка, тоест за 1 година отиваш мн-помалко пъти от изчисленото (мускулна треска) а и болести се бъкат така! а добавките те активизират,а не ти дават мускули! Само анаболите го правят, но да не говорим колко са вредни за мозъка и половата система аз тренирам от година и половина някъде и свикнах да си правя серии и с по тежко ! но нямам например мускул като на животно 45 см (даже е невъзможно бих казал) така че за тази тема няма спор! А по другата (главната) момче по добре излез от стадото с кокошките еднодневки и се огледай сериозно наоколо! ако трябва и помоли някой твой приятел да те запознае! Няма начин според мен да не се намери ако поразпиташ

Craig David-Walking Away

Здравейте,

Е да ти имам проблемите. Ако си под 30, мятай каквото свариш. Ако си над 30, мятай каквото свариш и потдържай контакт с най-добрите попадения...
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Град
    Замбия, CeЛу БоЛнА И ХоРциГоНеНа
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    пффффф като почнат некви комплексари да се правят на некви яко мусколести напрао ми иде да

Цитирай Първоначално написано от _UnSeEn_
    az nqmam problem imam tqlo ama ve4e mi se zalepi edno momi4ence hubavi4ko i ne moga da go pusna
    Абе човек не те знам но момиченцето ти има много големи гарди и тофа ще е яко за тебе ти сигурно не мислиш се разделяте апак и ако си як и тя и до няква степен ...
    И по темата сега Ами Така е не може сички момичета да искат сериозни враски тези сигурно искат секс за една нощ трябва да си намериш момиче което да те обича а това не е много лесно но продалжаваи да тренираш и търси се някога садвата ще ти се усмихне
    Fitness Forever

Град
    Филипиновци
    За да привлечеш по-сериозни мадами,гледай да изпъкнеш с умствените си качества,а не с мускули Поддържай контакт с МНОГО жени!Това че имаш хубаво тяло е голям + и ти дава самоувереност,евала!Ама ти се чудя на акъла,що искаш сериознам връзка Явно не ми е втасало дупето за такава връзка на мене
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Цитирай Първоначално написано от Лошо тяло
    Аз имам подобен проблем, при мен ми се лепят само някакви грозници които искат сериозна връзка, а аз искам леки жени.
    Искаш ли размяна?!
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На 19.
    Ne za drugo prosto mi be6e interesny 6toto az sum na 15 i imam 36 samo muskuli bez maznini i prosto se 4udeh da li e normalno. Treniram sport i seki den treniram v ku6ti.

П.п-това е нормално нали?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Здравейте,

Ще си намериш сериозно момиче, когато се научиш да оставяш у жените впечатлението, че не си на принципа ”Да превърнем всяка мозъчна клетка в мускулна”. Ако ти изглеждаш и се държиш като курвар - много ясно, че ще ти се лепят курви.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си