.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Искам да изляза с нея, а и нямам телефона ?

Преди няколко дни се запознах със страшна мацка, освен че е красива е и много забавна, абе направо съпер парче. Излизахме две поредни вечери с общи приятели ама неможах да и взема телефона нито да се оговорим да излезим пак, а на мен наистина много ми харесва. По време на разговорите тя сподели че няма приятел и не излиза мн мн, даже почти не излиза, а също и МАЙ ми намекна че иска да я изпратя от дискотеката, ама това и така не стана защото чичо и или незнам си кой пак роднина дойте и я прибра с колата. И така, а най ло6ото е че тия общи приятели заминаха и няма как да излиезем пак заедно ( е поне в следващата една година ) и сега остава да и взема номара от тех за да я питам дали иска да излезем, ама дали няма да е много нахално ??? и транно след като 2 дни не съм могъл да и взема номера и да си оговорим среща ? Иначе пак ви казвам мацката е супер яка държи се много естествено и страшно ме кефи ама я нали съм и аз нз какъв сега се чуда какво да правя ????

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    pitai gi da ti dadat nomera i i se obadi
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    И кое ще му е нахалното?
    Let The BEAT Control Your Body

Re: Искам да изляза с нея, а и нямам телефона ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди няколко дни се запознах със страшна мацка, освен че е красива е и много забавна, абе направо съпер парче. Излизахме две поредни вечери с общи приятели ама неможах да и взема телефона нито да се оговорим да излезим пак, а на мен наистина много ми харесва. По време на разговорите тя сподели че няма приятел и не излиза мн мн, даже почти не излиза, а също и МАЙ ми намекна че иска да я изпратя от дискотеката, ама това и така не стана защото чичо и или незнам си кой пак роднина дойте и я прибра с колата. И така, а най ло6ото е че тия общи приятели заминаха и няма как да излиезем пак заедно ( е поне в следващата една година ) и сега остава да и взема номара от тех за да я питам дали иска да излезем, ама дали няма да е много нахално ??? и транно след като 2 дни не съм могъл да и взема номера и да си оговорим среща ? Иначе пак ви казвам мацката е супер яка държи се много естествено и страшно ме кефи ама я нали съм и аз нз какъв сега се чуда какво да правя ????
    Бате, оня ден ми се случи същото с разликата, че нямаме общи познати с мацката. Така че благодари на късмета си и действай.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Мега фен Аватара на koalka
    Дава ти някакви сигнали, че те харесва, така че не се отчайвай, опитай.Нищо не губиш, а може да излезе нещо.Свържи се с тия приятели и ги питай да телефона й, за да можеш да й се обадиш.От там-ти си знаеш.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Нищо не губиш

Guest
    Ами аз вече и взех номера но мисля да и звънна утре че може за тази вечер да има друга рабора а може и да няма време да се управи. Мда сигурно е глупаво това което пиша ама съм нещо много изнервен мисля да и звънна утре следобед за същата вечер. Вие как мислите ???

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфф поискай й номера ,явно нещата ще се получат щом е искала да я изпратиш Абе няма какво ,знам ,че много ще те е срам да й звъннеш и тн ,ама действай ,щото иначе ще се чудиш "А какво щеше да стане ,ако.."

Град
    NqKyDe TaM
    NikAK ne e nahalno daje vednaga se obadi na obshtite vi priqteli pitai za nomera i vednaga i zvanni
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си