- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тук,покажете снимки на ваши татуси и пиърсинг
егоистик, трябва да си много тъпа, за да от няколко твои поста да го разбера. (:
Аз пък се заяждам.
И го правя,защото се мислиш за много отворена,налагаш си мнението и като капак на всичко - парадираш с цяла култура.От друга страна те разбирам(или поне се опитвам),все пак си само на 15,но пък познавам къде-къде по-интелигентни деца,които даже са и по-малки от теб(пресен пример - Деси етнис)
И особено много се смях на мини-есето ти 'Каква искам да стана,когато порасна'. Много беше проницателно,трогна ме.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
оооооооооо не разбра ли ,че не ми пука от нишо??!!Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
просто запази мнението си за себе си или го сподели с някой друг ... разбери ,че и папата да викнеш на мен ми е през пут*атА за теб и за тва кфо мислиш за мене![]()
Ми ето де,аз го споделям с другите.![]()
малките татуси са символи
те са нещо лично и емоционално
и са си малки, за да си ги разбираш и обичаш само ти...
ирония?
не я ли схвана?
![]()
ABSOLUT`me bravo![]()
Inache li4no za men, az naj-mnogo obicham malko tatuirovki - simvoli, i ako si napravq 1 edin 6te sa samo takiva. Imam si mnogo na um, takiva koito ozna4avat ne6to za men. I bih si napravila na rucete mi i na vrata.
1-vo ne haresvat golqmi za sebe si prosto za6toto nqma da mi otiva, i naistina ne iskam golqma 4ast ot tqloto mi da e pokrita sus mastilo, i 2-ro za tova ne znam dali nqkoi e mislil, no 1 den ako si tursi6 seriozna rabota, tuk mnogo kompanii ne razre6avat da se vijdat tatuirovki i trqbva da gi prikriva6, no osven tova da ne govorima ako celite ti ruce sa pokriti s tatuirovki na interviu primerno mogat da proqvut diskriminaciq(ako gi vidqt) i da ne te naemut, i da naemut nqkoi drug za poziciqta, sudeiki-te samo po ne6to malko kato tova tova; kakto i piercingi su6to, no te pone mogat da se mahat.
Nqkoi moje da si misli che tova sa gluposti, no tuk si e tochno taka, za mnogo raboti tatiurovki i piecingi ne moje da sa vidimi, takache ako mislite da si pravitem napravete takiva, koito moje lesno da prikriete, i vse pak si gi pravite za vas a ne za drugite.
I az po tazi pri4ina sa kolebaq dali vo6te da si pravq tatuirovki.
Sorry za latinicata, kirilicata ne6to ne raboti :S
I am the substance and the one who has no substance.
a kriteriite ti sa pisaniq vyv forum nali? ebasi... vseki moje da draska nqkakvi slova. Povecheto hora tuk nqmat nishto obshto s tova koeto sa v deistvitelnost.Първоначално написано от ABSOLUT`me
I Egoistic, tattoo-sa e strahoten. Samo se nadqvam da ne syjalqvash nqkoi den che si go napravila, vse pak si oshte samo na 15 a i s vremeto vsichki se promenqme. Tova vsyshtnost e i prichinata nikoga da ne sym si napravila tatuirovka. Ne bih mogla da jiveq s misylta che na tqloto si imam neshto koeto ne bih mogla da mahna, koeto shte ostane tam ZAVINAGI, prosto samata duma Zavinagi e ujasno plasheshta... a udovolstvieto da se mahne tattoosa e dosta skypo i bolezneno, dokolkoto znam. I piyrsingi nqmam. Dori dupki na ushite nqmam![]()
P.S. Prokletata kirilica na bachka, sorry.
Първоначално написано от Bolt_f
А ти какво желаеш? Да долетя специално до София,да си чукнем с нея среща 'за кафенце',че да добия по-реална представа що за човек е? Да,сигурно.
Не харесвам всички,както и не всички ме харесват. Да направя ли от последното голяма трагедия?![]()
tfa za men li se otnasq6e?Първоначално написано от exploitedteen
че къде ми е татоса????? да не би да ми е на оная работа????
ей аман от завист значи !!1 кфо толко ви е яд ..... твоя татос е от 1786543 год и са тее мързел да си вдигнеш големия задник за да го повториш???
твоя случайно да не е на задника случайно?!?!?!
щото и твойта грозотийка е на ръката ти само ,че на работо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
което е най-големия смех
![]()
![]()
![]()
![]()
жив и здрав и прав!
трай бе тебе никой не те питаПървоначално написано от морж
![]()
Айде стига,ексо.Да приемем,че ние с теб + останалите,които не го харесват,сме дърти и не разбираме модните тенденции.![]()
да бе...аз не съм стараПървоначално написано от ABSOLUT`me
,пък и на мен не ми харесва...даже ми е много грозен
ауу,сигурно завиждам
^^футболната топка..![]()
Вярно че ме изкара дърт поне колкото теб, но съм доста по-младичък и свежичък. Това обаче не ми пречи да съм на същото мнение за татусаПървоначално написано от ABSOLUT`me
Аз пък май си измислих нов татус![]()
имам на ташака..
ако ви се гледа..
трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.
Добре бе маму даеба.. защо стана толкова модернод а се фукаш с татус... аз лично го гледам по-скоро като изкуство а не като гъзарщина... иначе по темата... решил съм да е нещо трайбал дракон(да знам че е комерс ама от край време си падам по митични същества пък феникс е бая по-женско а грифони почти нема)
На гърба между 2-те плешки горе-долу с размера на педя... така само когоато искам и когато трябва ще се вижда.Без тъпи потничета и още по-тъпо голи кръсотве да останете без бъбреци.
Първоначално написано от w0sh
зависи от 4овека пи4
ne, no e poveche ot glupavo da ocenqvash horata ot tolkova daleche. Prosto si zatvarqi ustata i ne reshavai koi e inteligenten i koi ne. Ne si tazi, koqto go znae nai-dobre che da go natqkvash.Първоначално написано от ABSOLUT`me
I zashto vsichki paradirate che ste odyrteli, ostareli i ne znam si kakvo. Na kolko ste? na 25? Ebasi... vse golemite kaki i batkovci, a nqkoi ot vas nqmat dori i polovinata ot akyla, koito bi trqbvalo da imat na taq si vyzrast.