.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 270
    Супер фен Аватара на Deadlock
    егоистик, трябва да си много тъпа, за да от няколко твои поста да го разбера. (:

Супер фен Аватара на rakiQ
    щом казваш

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз пък се заяждам.

И го правя,защото се мислиш за много отворена,налагаш си мнението и като капак на всичко - парадираш с цяла култура.От друга страна те разбирам(или поне се опитвам),все пак си само на 15,но пък познавам къде-къде по-интелигентни деца,които даже са и по-малки от теб(пресен пример - Деси етнис)

И особено много се смях на мини-есето ти 'Каква искам да стана,когато порасна'. Много беше проницателно,трогна ме.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Аз пък се заяждам.

И го правя,защото се мислиш за много отворена,налагаш си мнението и като капак на всичко - парадираш с цяла култура.От друга страна те разбирам(или поне се опитвам),все пак си само на 15,но пък познавам къде-къде по-интелигентни деца,които даже са и по-малки от теб(пресен пример - Деси етнис)

И особено много се смях на мини-есето ти 'Каква искам да стана,когато порасна'. Много беше проницателно,трогна ме.
    оооооооооо не разбра ли ,че не ми пука от нишо??!!

просто запази мнението си за себе си или го сподели с някой друг ... разбери ,че и папата да викнеш на мен ми е през пут*атА за теб и за тва кфо мислиш за мене

Град
    вввдотайемапигдотком
    Ми ето де,аз го споделям с другите.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    малките татуси са символи
    те са нещо лично и емоционално
    и са си малки, за да си ги разбираш и обичаш само ти...

ирония?
    не я ли схвана?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    ABSOLUT`me bravo

Inache li4no za men, az naj-mnogo obicham malko tatuirovki - simvoli, i ako si napravq 1 edin 6te sa samo takiva. Imam si mnogo na um, takiva koito ozna4avat ne6to za men. I bih si napravila na rucete mi i na vrata.

1-vo ne haresvat golqmi za sebe si prosto za6toto nqma da mi otiva, i naistina ne iskam golqma 4ast ot tqloto mi da e pokrita sus mastilo, i 2-ro za tova ne znam dali nqkoi e mislil, no 1 den ako si tursi6 seriozna rabota, tuk mnogo kompanii ne razre6avat da se vijdat tatuirovki i trqbva da gi prikriva6, no osven tova da ne govorima ako celite ti ruce sa pokriti s tatuirovki na interviu primerno mogat da proqvut diskriminaciq(ako gi vidqt) i da ne te naemut, i da naemut nqkoi drug za poziciqta, sudeiki-te samo po ne6to malko kato tova tova; kakto i piercingi su6to, no te pone mogat da se mahat.
    Nqkoi moje da si misli che tova sa gluposti, no tuk si e tochno taka, za mnogo raboti tatiurovki i piecingi ne moje da sa vidimi, takache ako mislite da si pravitem napravete takiva, koito moje lesno da prikriete, i vse pak si gi pravite za vas a ne za drugite.
    I az po tazi pri4ina sa kolebaq dali vo6te da si pravq tatuirovki.

Sorry za latinicata, kirilicata ne6to ne raboti :S
    I am the substance and the one who has no substance.

Аз пък се заяждам.

a kriteriite ti sa pisaniq vyv forum nali? ebasi... vseki moje da draska nqkakvi slova. Povecheto hora tuk nqmat nishto obshto s tova koeto sa v deistvitelnost.

I Egoistic, tattoo-sa e strahoten. Samo se nadqvam da ne syjalqvash nqkoi den che si go napravila, vse pak si oshte samo na 15 a i s vremeto vsichki se promenqme. Tova vsyshtnost e i prichinata nikoga da ne sym si napravila tatuirovka. Ne bih mogla da jiveq s misylta che na tqloto si imam neshto koeto ne bih mogla da mahna, koeto shte ostane tam ZAVINAGI, prosto samata duma Zavinagi e ujasno plasheshta... a udovolstvieto da se mahne tattoosa e dosta skypo i bolezneno, dokolkoto znam. I piyrsingi nqmam. Dori dupki na ushite nqmam

P.S. Prokletata kirilica na bachka, sorry.

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Аз пък се заяждам.

a kriteriite ti sa pisaniq vyv forum nali? ebasi... vseki moje da draska nqkakvi slova. Povecheto hora tuk nqmat nishto obshto s tova koeto sa v deistvitelnost.

А ти какво желаеш? Да долетя специално до София,да си чукнем с нея среща 'за кафенце',че да добия по-реална представа що за човек е? Да,сигурно.
    Не харесвам всички,както и не всички ме харесват. Да направя ли от последното голяма трагедия?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    грозно... сори...

по темата...
    на 15 години такъв татус и то на такова място говори само и единствено за... сетете се какво...
    убеден съм, че след някоя и друга година ще съжалява за него...
    tfa za men li se otnasq6e?

че къде ми е татоса????? да не би да ми е на оная работа????

ей аман от завист значи !!1 кфо толко ви е яд ..... твоя татос е от 1786543 год и са тее мързел да си вдигнеш големия задник за да го повториш???

твоя случайно да не е на задника случайно?!?!?!
    щото и твойта грозотийка е на ръката ти само ,че на работо което е най-големия смех жив и здрав и прав!

^ако някой не те харесва, значи ти завижда...мда.

Цитирай Първоначално написано от морж
    ^ако някой не те харесва, значи ти завижда...мда.
    трай бе тебе никой не те пита

Град
    вввдотайемапигдотком
    Айде стига,ексо.Да приемем,че ние с теб + останалите,които не го харесват,сме дърти и не разбираме модните тенденции.

Айде стига,ексо.Да приемем,че ние с теб + останалите,които не го харесват,сме дърти и не разбираме модните тенденции.

да бе...аз не съм стара ,пък и на мен не ми харесва...даже ми е много грозен
    ауу,сигурно завиждам

Град
    вввдотайемапигдотком
    ^^футболната топка..

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Вярно че ме изкара дърт поне колкото теб, но съм доста по-младичък и свежичък. Това обаче не ми пречи да съм на същото мнение за татуса

Аз пък май си измислих нов татус

имам на ташака..
    ако ви се гледа..
    трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добре бе маму даеба.. защо стана толкова модернод а се фукаш с татус... аз лично го гледам по-скоро като изкуство а не като гъзарщина... иначе по темата... решил съм да е нещо трайбал дракон(да знам че е комерс ама от край време си падам по митични същества пък феникс е бая по-женско а грифони почти нема)
    На гърба между 2-те плешки горе-долу с размера на педя... така само когоато искам и когато трябва ще се вижда.Без тъпи потничета и още по-тъпо голи кръсотве да останете без бъбреци.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Добре бе маму даеба.. защо стана толкова модернод а се фукаш с татус... аз лично го гледам по-скоро като изкуство а не като гъзарщина... иначе по темата... решил съм да е нещо трайбал дракон(да знам че е комерс ама от край време си падам по митични същества пък феникс е бая по-женско а грифони почти нема)
    На гърба между 2-те плешки горе-долу с размера на педя... така само когоато искам и когато трябва ще се вижда.Без тъпи потничета и още по-тъпо голи кръсотве да останете без бъбреци.

зависи от 4овека пи4

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Аз пък се заяждам.

А ти какво желаеш? Да долетя специално до София,да си чукнем с нея среща 'за кафенце',че да добия по-реална представа що за човек е? Да,сигурно.
    Не харесвам всички,както и не всички ме харесват. Да направя ли от последното голяма трагедия?
    ne, no e poveche ot glupavo da ocenqvash horata ot tolkova daleche. Prosto si zatvarqi ustata i ne reshavai koi e inteligenten i koi ne. Ne si tazi, koqto go znae nai-dobre che da go natqkvash.
    I zashto vsichki paradirate che ste odyrteli, ostareli i ne znam si kakvo. Na kolko ste? na 25? Ebasi... vse golemite kaki i batkovci, a nqkoi ot vas nqmat dori i polovinata ot akyla, koito bi trqbvalo da imat na taq si vyzrast.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си