- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тук,покажете снимки на ваши татуси и пиърсинг
http://i24.tinypic.com/69g9r5.jpg
малко е крив ама все едно![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Ето ги и моите извращения...от горе надолу
1.City
2.Софроний
3.Жельо
4.Павел
5.Хопси
6.Мопси
7.Тинкърбел
8.Паун
9.Петър
10.(на малкия хрущял) Гей Юлий Цезар
Това е Пешо. А точно тая обица е Пешо 8ми.
Това за имената - съвсем сериозно!![]()
![]()
![]()
aviska_
и аз съм решила да си права такива пиарси на ушитеМного е яко
![]()
Амиии веднъж се разхождахте с Вильо...видяхме ви до Мол-а (бяхме няква компанийка пак!), аз се запознах с теб и за десет минутен разговор аз ти гледах само гащите...виждаха се, подаваха се от панталоните...бее...секси раута!Първоначално написано от fаke
![]()
ти си навсякъде бе!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ае к'во се прайш бе, нали ми разправя за таз случка как ти е налетяла общо взето![]()
А...това че си й гледала в гащите не ме радва...както и че я зарибяваш така публично! Тя на теб едва ли ще върже, ама е склонна попринцип![]()
не беше днес!беше вчера!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ми мерси...идвай да те дупча тогава, взимам наполовина от студиата!.....ако решиш за пъпа- ще те пратя при баща ми, той го прави моя...гнях гнях гнях...мисля да си сложа след време и още един, само дето халка отгоре на пъпа...как мислите?Първоначално написано от SuNsEt
експлоитед, хванали са те на местопрестъплението, а?![]()
![]()
иначе и аз имам доста познати фенове не дупченето с безопастни игли...ама аз лично не бих го направила![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Стига да не прекалено голяма и на публично видимо място съм съгласен, че я правиш за себе си. Почнеш ли да се шариш по предмишниците, шията, краката и въобще навсякъде, където могат и други хора да я видят, вече не е за себе си, а е за другите и ставаш за резил.Първоначално написано от exploitedteen
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Ей хора искам да се татуирам там долу!Една малка феичка да речем (10х5см.) нещо такова не по-голямо!Имате ли представа колко ще струва удоволствието?
Този въпрос е мнооого глупав.![]()
Цената зависи от много фактори:
1.къде отидеш и кой ти прави татуса;
2.колко е голям,колко е сложен(светлосенки,ала-бала и т.н.)
3.дали е цветен и стандартен..
дори и да отидеш там,където ти препоръчам,цената за теб и мен(примерно)ще е различна,сети се сама защо.![]()
но ако си от София и държиш да ти е як татуса,отиди в Трипхаус и питай за Генчо(не се ебавам,много е талантлив тоя)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Dneska se prodyp4ih i az..E malko e krivi4ko ma ni6to na men i taka si mi haresva![]()
![]()
Честита придобивка,слънчице.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
[i]Xex mersiПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Nad
Само да кажа, че мога да си направя татуйровката безплатно.Вуйчо ми има студиа за татуйровки и пиърсинг...но целта е наще да не разбират, защото са твърдо против и нямам право на издънки, заради това трябва да го направя възможно най-безопасно, иначе ще ме убият, още повече, ако разберат къде съм се татуирала.От Варна съм, ако може дами препоръчате някое студио?!![]()
ABSOLUT`me все пак благодаря, че се опита да помогнеш, но не съм от София
![]()
Ами не не е Ник...Вуйчо ми есе казва Живко и държи салони за красота и студиа за татуйровки "Luzyfer"!Студиа имаше и лятото на к.к. Златни Пясъци!Мисля, че имаше сайт , но трябва да се обадя да проверя...
знам ги,
http://www.lutsifer.com/
доста добре работи. моят съвет е да отидеш при него или да го питаш при кой да отидеш, защото иначе рискуваш да се сдобиеш с грозна татуировка...
fаke,
Не мога!Той ми е вуйчо, най-вероятно ще каже на наще и те ще ме убият.Той се държи с мен като с дъщеря и просто ще реагира като баща ми.А пък и аз съм на 16, щом наще ми забраняватПредложи ми някои други
Аз имам такова "удоволствие", при това долу и с размери...ддз...12/10 някъде...и ми струваше 50 лв, скорпионче ми е, като мене...а за къде - не знам, аз го правих в София в Манията. Но щом вуйчо ти е татуист не мислиш ли, че познва и другите. Моя съвет - ходи в друг град и си направи....Първоначално написано от Tedi_sheep
моята пък "там долу" беше само 30 и я направиха супер![]()
Собственост на Canis_Dirus
nekfo_sladko_bebe, пробили са те ужасно
по принцип само топчетата трябва да се виждат, а другото да е под кожата![]()
Собственост на Canis_Dirus