- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите
 Отговор в тема
 Отговор в тема

taka zna4i mom4e sam na 18 i iskam dsa si sloja obica na ednoto uxo , .,liavoto est , oba4e nz to4no kva da e , 4udia se mejdu teia kato kamuni deto sa i tezi koito sa kato xalki . a i kajete vse pak va6ete mnenie za mom4etata s obica na ednoto uxo
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Зависи от визията ти...според мен.На мен лично ме радват подобнии работи,но не на всеки му тичат.Предпочитам хълки,пред тези с камъчетата.Сега се сещам за Слави Трифонов,на него определено му отива,но може би в ежедневието,а не като е с костюм.

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
jalka opredeleno e po-dobre.tiq diamant4eta mi izglejdat geiski.
Някои са секси с обеца на ухото...Пробвай не боли ако не ти хареса ше си я махнеш
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
според мен халка те са по яки

Ох... тъпо е така като питаш за мнението на др... ами се пак ти ще си я носиш бе...
Ние нито сме те виждали нито нищо за да ти кажем.. какво ще ти утива и какво не... ти сам трябва да си избереш.... просто зависи само от теб.. щото всеки човек си е индивидуален..
И това.. за дясното ухо е пълна простотия.. ами мойта втора обица например.. е там..и кво ся аз съм обратна така ли??

Излиза, че не можеш да си сложиш обица.. някъде.. за да не те вземат за обратен.. пфф леле.. от нямане на работа.. какви простотии измислят хората...
is my religion
Еее.... ние няма как да ти кажем, защото не знаем как изглеждашНапример на мен знам, че не ми отива на ушите изобщо

And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
=D>Първоначално написано от seksi_kote_f
Неподходящ размер на снимка в подпис!

сложи си от тия, дето имитират диамант
кой кат тебе после..

Нито едното.
Така или иначе, известно време ще си с медицинска обица, т.е. първоначално трябва да си сложиш някаква с камъче, или просто с някакво топче. После можеш да си сложиш и халки, аз лично ги предпочитам
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.

Не си слагай..
ne si slagai......spored men e tupo de da zn tva si e moito mnenie
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Че ти от хорското мнение ли се влияеш!?! Прави, каквото сметнеш за най-добре...
че зависи от визия зависи.. ама момче с обеца.. ддз не си падам по идеята
оооооооооооооо сега са на мода готини типове са =D>Първоначално написано от [b
Неподходящ размер на снимка в подпис!

Много зависи от това как изглеждаш, но май не съм срещала момче с обеца, което да ми е харесало...