- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фанта и кока кола
 Отговор в тема
 Отговор в тема

като гледам коментарите разбирам 4е не съм единствената излъгана.сестра ми спечели топка от фанта преди месец и още не е доставена наградата а телефоните на операторите не отговарят....всички са мошенници

ahah orata sa otpuska az spechelih fanta geroiche i mi go donesoha sled 2-3 dni ama se pak mi go donesoha i mi kazaha che sa se zabavili che mnogo hora sa otpuska i neim dostigat hora
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Аз пък като ходя в едно кафе етикетчетата на колата в повечето случаи са махнати...или ако има етикет, то на него ще пише "Опитай пак"....

Nikoga ne sum vlagal nadejdi v tiq tomboli te sa s cel na pachelene na pari.. ne za nas,a za tqh
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Много ясно.....
Как може да вярвате на корпоративните дебелаци от Кока-Кола?!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Така ви манипулират да купувате кола и накрая нищо не получавате!
Е...аз съм печелила
What you give is what you get!
Хм една приятелка спечели фанта геройче и и го бяха доставили..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!

Realno poglednato samite nagradi(kolkoto i da sa smeshni za parite koito se hvurlqt za tqh) te nqmat izgoda da ne gi dostavqt.. vse pak tova e golqma marka,koqto si durji na klientite i 100% tva e nqkakvo nedurazumenie,nqma da dopusnat da im trugne takova ime.
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз съм печелила много пъти от кола. Имаше едно с мечета и ми го достаВиха доста време след това, но го доставиха.
Аз съм печелил камионче на кока кола в 4ти класИ си го получих...
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
И аз спечелих от фантата ама поне не съм давала пари ,че сега да ми е гадно ,че не са ми го донесливсе пак капачките ми бяха на аванта всичките

Никога не съм вярвала на тези неща много лъжат хоратане им вярвайте.

Аз сега си събирам етикетчета за телефонче, ама нямам никакво време... Освен това винаги попадам на знак с телефонче, а и обичам кола... Ама не съм мн сигурна... Някои казват, че са печилили, други-че лъжат...Чудя се да продължавам ли, да не продължавам ли да събирам...
Иначе от Кока-Кола съм печелила като бях малка от плюшените им играчки и ми ги носеха съвсем навреме.

опитай може пък да стане въпреки че много лъжат хоратаАз сега си събирам етикетчета за телефонче, ама нямам никакво време... Освен това винаги попадам на знак с телефонче, а и обичам кола... Ама не съм мн сигурна... Някои казват, че са печилили, други-че лъжат... Чудя се да продължавам ли, да не продължавам ли да събирам...
Иначе от Кока-Кола съм печелила като бях малка от плюшените им играчки и ми ги носеха съвсем навреме.