.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: 162 см

Guest

162 см

Аз съм на 12 и съм 162 см(за 6 клас)!!!Аз съм най висока и се притеснявам!Можете ли да ми кажете как изглежда отстрани такова момиче!Наистина се притеснявам много!!!Блатодаря предварително!

miii to ima zna4enie i kolko kilograma si,samata figura....taka 4e,ne mojem da kajem kak izglejda otstrani...
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Супер фен
    Град
    в килера
    Няма какво да се притесняваш, виждала съм момиче на тази възраст, което е над 1,70.

Guest
    Не се притеснявай на тази възраст някои израстват по бързо от останалите,след 1 2 години може би ше пораснеш още малко но и твоите съученици ще те настигнат .

Град
    V mechtite si
    Цитирай Първоначално написано от Гост
    Не се притеснявай на тази възраст някои израстват по бързо от останалите,след 1 2 години може би ше пораснеш още малко но и твоите съученици ще те настигнат
    това сам аз забравих да вляза
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Голям фен

Re: 162 см

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм на 12 и съм 162 см(за 6 клас)!!!Аз съм най висока и се притеснявам!Можете ли да ми кажете как изглежда отстрани такова момиче!Наистина се притеснявам много!!!Блатодаря предварително!
    Еми огледай се родителите ти колко са високи и ако и те са високи хора значи е нормално , но ако не са мутираш.

Няма защо да се притесняваш..когато бях 5 клас бях 2-ра по височина и ми беше супер гадно , но това беше така защото съучениците ми още не се бяха развили ..сега съм почти по средата..има и много по-високи от мен и малко по ниски от мен..за това няма за какво да се притесняваш от страни не изглежда никак зле..мислят те за по-голяма и така ..даже ме бяха питали преди кой клас съм и като казах че съм 5 ме питаха дали лъжа и ме мислиха поне за 8..другата година сигорно повечето ще израстът изведнъж и ще станат по високи от теб..няма смисъл защо да те се притесняваш

Аз ако бях на твое място,щях дори да се радвам!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

да не ти пука........ до 5 клас и аз бях най-високата ама не ми пукаше........са или другите израстнаха или аз се смалих.......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ne se znae kak 6te izrastne6 v sledva6tite godini ama kvo ti puka kefi se 4e gleda6 vsi4ki otvisoko

spoko az s1m za 7 klas i ima edno momi4e ot moq klas kadeto e visoko 170cm i mnogo dobre si izglejda
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

Добре си,няма за какво да се притесняваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

е супер какво..ще станеш висока мацка! :P е дано все пак не надминеш 1.75!

Имах една съученичка от 1ви до 7ми клас, която беше много по-висока от останалите момичета, всъщност беше най-високата. Сега е една дребничка, слабичка, мъничка, чак да й завиди човек.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    е супер какво..ще станеш висока мацка! :P е дано все пак не надминеш 1.75!
    що, бе? аз толкова искам още 3-4 см ръст, сега съм 1,74.

Споко, не се притеснявай, много си си добре! Аз когато бях 6 клас бях 168 см. и много си се кефих на ръста. Това, че сега разтеж по-интензивно от връстниците си не значи, че ще продължава винаги. За пример ще ти дам, че сега ще съм 9 клас и съм 170 см. т.е. от тогава съм порастнала само с 2 см.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

миналата година аз бях 172!!! И аз съм най-висока и не ми пука вече...пък и ти за да си най-високата другите тряя се ба"ти и джуджетата ве...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Guest
    ye baby az sym 1.85 i o6te nqmam 14

Град
    Изгубено

mi za men nqma da mi izglejda6 visoka
    pitai nqkoi koito e na tvoite godini

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си