- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-странното място за секс
kude e nai-strannoto mqsto kudeto ste bili palavi?kakvo ste pravili?kakvo se e sly4ilo?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Веднъж бях на минерални бани късно вечерта с тогавашното ми гадже...Беше зима снега падаше и беше мн тихо а ние бяхме полуголи във топлата вода и си прекарахме страхотно...
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
az ne namerix takiva temi
театър "Българска Армия"
на 2рия балкон нямаше никой и .....просто стана....
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Подозирам, че не си го правил извън леглотоПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Бъзикам се де..
Аз не съм го правила на чак толкова странни места.. Нормалните.. Тъмна уличка, в горичка, в морето, в банята, в брачното ложе на родителите на един бивш, в моето легло (което е странно), върху маса в мазе, във входа на блока ми, на кухненска маса... Нищо интересно![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
na tavana gopravix be6e mnogo egzoti4no \/ \
/ \
/
Какъв богат опит имаш.Само мога да се възхищавамПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
E, да, ама няма нищо интересно.. Като за заглавие на жълт вестник..Първоначално написано от sexy_for_you
Все пак живея с мотото "Не прави нищо, което не би искал после да обясняваш на парамедиците"
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
в тоалетната на едно кафе ,на покрива на блока в морето..,парка,асансиора,ди котеката ,асансиора и ся не се сещам други,но принципно обичам нестандартните места.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Забравих.. *брои*Първоначално написано от ninsy
В кенефите на около 12-13 заведения. Веднъж един чичко полицай ми мрънка що сме били цял час там :/ Очакваше, че като сме тинейджъри и ще се оправим като зайци за 5мин
ем на една люлка .. хммм на един изоставен строеж в кенефа на дискотекта и на киното..хм..на едно дърво ахаха на земята ф едно мазе ф кола хаха а аз съм 176 хаха краката са ми некъде по около метър хахаха беше мн забавно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
да и на нас са ни мрънкали
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
хмм... навсякаде из апартамента, в парка, в колата, в една интернет зала, върху един буфер, на ск8 парка ....
[/i]
Надявам се, че под ”буфер” нямаш предвид футболен запалянка...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ami zna4i edin pat s gadjeto vav vhoda na bolka ili po to4no az se bqx oprqla na vratata na na6ia apartament ,a toi mi svali dankite na dolu i me opravi.Ako nqkoi ot na6te be6e otvoril vratata...oba4e si be6e super qko.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Има предвид sub woofer Едно такова четвъртито и е направено за басовете...
А аз ейся гледах един филм...едни ги фанаха....в степта...място, където някой от спец. силите не може се прикри, ония се натиснали...ейтва е яко място![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
mi nz mn mesta ...na terasa,v parka,v moreto(basein)i takiva mesta
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ok de ma vie sysedi v blokovete nqmate li?????????? i kak taka v koridora
те съседите не живеят в коридораПървоначално написано от LinKoS
![]()
В коридора на блока и аз.Добре ,че живея на последния етаж.![]()
ъъ ми на една полянка докато валеше дъжд уу яко , в банята , в една градинка , по кафенета , в асансьора , в колата му не се сещам за друго![]()
~cLose t0 yoU~
В горичка, в коридора на училището, в тоалетните на университета през паузата межди лекциите, в басейн като около него имаше поне 50 човека и двайсетина във водата, в морето, на камъните на една река и други не чак толкова необичайни
ha v koridora na daskaloto sigurno e qko... eh az nqmam chak takyv experience... az sym go pravila na edin pust plaj (malko beshe neudobno zashtoto m ivleze pqsyk navsqkyde), v banqta, v palatka (tam beshe nai-hubavo), na terasata i pred vhoda ni v 3 prez noshta
Като ви чета май няма такива. но не мястото прави сексът зашеметващ, а и повечто от изброените са неудобни. Дърта съм да се крия по тоалетните!