Винаги го помнете, защото оплескате ли работите по къвто и да е начин за каквто и да е, то няма как да поправите грешката си. Осерете нещо, развалите ли приятелство, хванат ли ви (без конкретно за какво, просто общи размисли), то няма как да оправите нещата защото в реалния живот няма как да стартираш отначало.
Криво ми е заради лична причина, която няма смисъл да описвам, че би ми мисълта ми обикновено не се събира на 1 страница, но просто реших да споделя.
Днес осъзнах, че каквото и да направиш, то няма как да се върнеш назад и да го поправиш. За това мисля, че е важно да се научиш да живееш с грешките си и да ги поправяш навреме преди да дадеш повод на съдбата да ти поднесе нещо съдбоносно, за което да съжалваш ако не целия си живот, то поне извесно време... Или в случаи за цял живот.
Както и да е, peace !
Макар и с не голям смисъл отправям темата към онези, които все още живеят с илюзорната представа, че има такова нещо като "load game" и се чувстват спокойни да сгрешат отново и отново, но само и припомнямям, че времето никога не се връща назат и на никой не прави отстъпки.