- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя не иска на задна прашка
значи с приятелката ми правим секс от скоро.тя е правила секс с доста момчета както и аз с доста момичета.напред сме с материала.тя не иска да го правим в поза задна прашка.защо?боли ли я?какви са минусите и вредите от тая поза.какво да правя.![]()
Докажи й, че я уважаваш и ще станат чудеса.
Мен ме боли, но просто внимава и ако това беше проблемът, щеш еда ти каже. Положеинето с тази поза е същото, както и много много момичета не искат да правят френска, преди да са сигурни в момчето. А и това, че е спала с няколко момчета, не я прави толкова опитна.
По принцип човек може и с 20 да е спал и пак да е пълно дърво.С това не казвам, че тя е дърво, защото не иска на задна. Просто я изчакай да мине малко време. Бъди мил и не я насилвай, ако я притискаш да го направите, няма да се навие.
Абе, човек, мислиш ли, че ние можем да знаем нея боли ли я или не... защо не иска в тази поза и т.н.![]()
Не можеш ли просто да я питаш...
Не мисля, че има минуси и вреди в тази поза... напротив, доста е приятна...![]()
напълно подкрепямПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
От личен опит знам, че боли ужасно. Свиква се с времето, но............си боли. Може да е това. Може и да е чисто психологически проблем. Питай я защо!
Може да я боли. Може и да не и е приятно. Просто поговори с нея и я попитай за причината.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
moje prosto pozata da e ne udobna de da znam...pak pich nai nai lesnoto e da q pitash..kato pitash nas kakvo moje da ti kajem ...prosto govori s neq i gotovo..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Може да я боли или незнам и аз..говори с нея и я питай защо не искаНа мен тази поза ми е много приятна даже любима,макар че ме боли понякога
![]()
aми ако на задна и го мушкаш в дупето много ясно че я боли хихихи
ебавам се ама имаше преди тука една дето на 18 г си мислеше че да 'дава отзад' на гаджето си значело на задна и упорито му отказвала друга поза освен мисионерсна
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
men li4no mi e lubimata poza tova no vseki 4ovek si e individyalen ako pita6 men prosto pogovori s neq i razberi kakuv e problema.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Както ти казаха ве4е, може да я боли. По принцип на задна има най-пълно и дълбоко проникване, а освен това и самото влагалище се стяга, така 4е е напълно възможно да е по-болезнено.
Другият момент е 4исто психи4ески. За някои моми4ета тази поза е унизителна, тъй като не е така интимна като мисионерската или еза4ката, където сте лице в лице и можете да се гушкате или целувате. Освен това на задна мъжът има голям контрол (да не кажа пълен) върху положението и това също може да я плаши или да й се струва унизително.
![]()
Робинята на Quench
Точно тъй ... трябва да я питаш ... при всяка явно е различно ... на мен ми харесва задна ... ама въпросното момиче ... явно не и харесва или ддз ... от това да я попиташ ... друго добро решение незнамПървоначално написано от SINDEL
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Присъединявам се към другите - разговор му е майката... нищо друго. Имам едно предположение само... може да е имала горчив опит преди теб. Ти си човека, който да я предразположи, и който може да промени мнението й. Не я насилвай, но й напомняй, че искаш, и че ще е много хубаво и за нея и за теб. Ако не я побутваш леко към тази тема, тя ще забрави и нищо няма да я подтикне да опита.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...