Mujat se smqta za geroi ako e spal s mnogo jeni, a jenata za kurva za6toto mujete iskat sex, jenite im otkazvat i ako q vkara v legloto tova e postijenie
jenite iskat sex, no mujete ne im otkazvat i za jenite ne e problem da se nae*ut s nqkoi i tova za tqh ne e postijenie.

ako jenite iskaha sex a mujete se durpaha, a mujete iskaha sex i jenite ne se durpaha togava mujete 6tqha da budat nari4ani kurvi i mujete 6tqha da ba4kat na magistralata, a ne jenite

taka mislq az, no tova ne zna4i 4e sum na mnenieto, 4e edin muj ako e spal s mnogo jeni e pi4, naprotiv, draznat me takiva jenkari, kakto me draznat i kurvite i mi ide da gi izpoprebiq si4kite ponqkoga ta da im doide akala v glavata kakto i da e, misulta mi be6e 4e vsi4ki koito spat s mnogo partniori sa kurvi i to4ka po vuprosa.

otnosno religiqta - otdavna sum ateist (ot mnogo maluk, ina4e na6te sa hristiani), posle otkrih satanizma i super mnogo mi dopada, idealite sa su6tite koto moite (ot vremeto kogato bqh ateist i o6te ne znaeh za satanizma) i tam q nqma onaq 6i*ana fraza "Ne preliubodeistvai" (ni6to 4e si nqmam ideq kakvo ozna4ava, prosto me drazni) i nqma takiva gluposti 4e trqbva da se pravi sex za produljenie na roda i to 4ak sled svatbata... nikvo otno6eniq nqma kum sex-a taq religiq i tva me radva, otdelno 4e e po-podhodq6ta za 21vi vek (s po-moderni razbiraniq e i satanistite ne palime curkvi i ne kolime hora, no tva sa podrobnosti, imame si samo 1 anti-hristianski praznik - imame si den za gorene na bibliqta kupuva6 si bibliq i q zapalva6 )

za sexa mejdu teenovete - tva si e ne6to normalno