.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Зу
    Guest

Отегчение?!..или..

Историята е следната... запознах се с това момче преди около 4 месеца и половина.. тъкмо беше скъсал с гаджето си и аз с моето ( бяха ходили 4 години).. таа излизахме няколко пъти, при което той не спираше да ми повтаря колко ме харесва и бла бла.. след 2 седмица се събра с приятелката си, а на мен каза " Надявам се да останем приятели, защото аз мн държа на теб..", доста се бях привързала към него, така че се съгласих.. ии.. продължихме да излизаме.. редовно си чатихме .. бяхме в супер отношения, говорили сме за какво ли не..и то почти всеки ден, чувахме се по телефона,насам-натам.. и една вечер го поканих да мине през нас, за да си вземе един диск ,който ми беше дал.. той дойде.. наште спяха.. поговорихме си,слушахме музика.. изведнъж той започна да ме гали по косата.. и изцепи"Знаеш ли откога искам да те целуна..едвам се сдържам да не те метна на килима".. останах в тъч и докато се усетя го направи.. започна да ме целува.. да ми съблича дрехите и т.н... в началото се поддадох в известна степен.. до секс не се е стигало.. и накрая му казах "трябва да си вървиш".. той ме погледна учудено и с най голямата си наглост отвърна "така ли ще ме оставиш да си отида..".. казах му ДА! и той си тръгна... на следващият ден се опитах да завържа нормален разговор с него, но той се държа адски студено и мн странно... наистина ми стана гадно,защото най-малкото смятах че е мн точен и пекан.. но.. нз сега какво си мисли. от онази вечер не сме говорили за тва което се случи.. а аз не искам това да развали отношенията ни..
    Сега си мисля.. знам че постъпих правилно, но дали е искал само секс от мен.. доста често се е случвало да нарежда приятелката си пред мен. ..колко е тъпа и т.н... но не искам да правя глупости, за да не съжалявам после.. питам го "всичко наред ли е, да не ми се сърдиш сега", но той твърди че няма нищо.. нз как да наклоня разговора към онази нощ и просто да му кажа,че искам да сме приятели и наистина да си останем такива.. а пък аз наистина го харесвам, но само като такъв, а ми се струва, че след станалото ме отблъсква и сякаш е отегчен.. и нз сега дали наистина ще прекратим отношенията си.. но квото стане, макар че желая всичко да е по старому..

Супер фен Аватара на bEbsI
    Задължително говори с него.Друг начин няма.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Задължително говори с него.Друг начин няма.
    ima da si otreje ezika

Град
    Асеновград, България
    Ами поговорете, естествено. Разберете се, кой как иска да продължат нещата и т.н.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Miroslav_89
    Guest
    malee to tva cql roman be devoiko .. miii moqt syvet e da se vidite i da pogovorite za slu4iloto se.. vse pak toi ti e naletql.. veroqtno i toi izpitva nqkvi 4uvstva kym teb, no me symnqva da izostavi gadjeto si, s koeto e bil 4 godini.. taka 4e ne si pravi nqkvi iliuzii.. nie myjete sme svine .. trepem si4ko s dupka nared.. syjalqvam ako e prozvu4alo grubo \/

Haterka
    Guest
    sigurno e nqkoi pedal, koito e oteg4en ot priqtelkata si i tyrsi "krehko mesce'.. nqmal e ni6to protiv da te iz4uka.. no ti ne si mu pusnala i sq mu e nakyrneno "myjkoto ego".. 6tom si go pokanila u vas ve4erta e ostanal s vpe4atlenieto 4e 6te pravite ne6to i kato si go reznala, kopeleto si e svilo v pa6kula si.. sq 100% 6te e studen s teb, dokato ne ti stane gadno i ne se opita da te nakara pak da dopripkash pri nego.. ebi go! priqteli-myje, koito po tozi na4in ti nalitat ne ti trqat.. pyk i e tolkova veren i na averkata si kato gledam.. pff .. zagubenqci

Град
    Eee..bee..Varna
    ами ситуацията е доста тъпа.. но той определено е постъпил много глупаво.. по-добре ,че си го отблъснала,защото след това щеше да се чувстваш като употребен парцал.. явно момчето не държи толкова мн на теб, или държи просто докато те изебе.. поговорете! ако се прави на олигофрен.. не се занимавай с него.. не си заслужава!
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Адидас
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Muca_mnogo_cuca
    ами ситуацията е доста тъпа.. но той определено е постъпил много глупаво.. по-добре ,че си го отблъснала,защото след това щеше да се чувстваш като употребен парцал.. явно момчето не държи толкова мн на теб, или държи просто докато те изебе.. поговорете! ако се прави на олигофрен.. не се занимавай с него.. не си заслужава!
    а ти кво разбираш под прави на олигофрен..???

Град
    Eee..bee..Varna
    еми именно това, за което говори авторката... държи се странно, избягва я..сякаш е отегчен от нея и се прави,че нищо не се с случило.. просто си изяснете.. ще бъдете приятели и само такива.. или нещо повече от това.. но на мен вариантът "fuck friends" ми се струва адски тъп и изпаднал.. но ти си решаваш
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Град
    Eee..bee..Varna

Вероника

Споко мила, няма от кво да се притесняваш! Ти ся си вкарваш някви схеми ,пък аз съм убедена, че за него тва е минало заминало... може наистина да се държи странно, но откъде си сигурна, че е заради станалото.. може просто да е имал работа, да е изморен.. и сякви такива.. най-добре не подхващай ти първа темата за "станалото".. ще си помисли че го приемаш прекалено насериозно... пък за него да не е така пък и щом ти не го харесваш и не искаш да се получи нещо между вас, няма смисъл да го мислиш .. горко му на него
    Успехчета!

Зу
    Guest
    МЕрси мн Muca_mnogo_cuca.. не искам да сме нещо повече от приятели ще последвам съвета ти. 10x

sexy99
    Guest
    i az sum na mnenieto 4e trqa da pogovorite i da se razbereete

Град
    София
    Както те посъветваха по-горе, поговори с него - обсъдете ситуацията.
    Има голяма вероятност да иска само секс от теб и когато не е получил това, на което се надява, е станал раздразнителен.
    Попитай го директно.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

ami govori s nego.dr re6enie spored men nqma.toi ina4e nqama kak po dr na4in da razbere 44e e vajen za teb.illi puk ako neiska da te islu6a nakarai nqkoi fr da govori s nego ot tvoe ime.
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си