- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Врастване на ноктите
Имам проблем с врастване на ноктите. Кажете някакъв лек за този проблем /без да ходя на лекар/
Благодаря!![]()
kakvo shte reche vrastvane na noktite?
То който е имал такъв проблем знае. Ноктите ми се забиват в месото, в пръста и растат навътре
aa gadost
mi edna fr na palcite i rastat taka..mi neznam kak da ti pomogna izpili gi izreji gi....neznam ..sha pitam fr si ii ako mi kaje neshto shte pisha![]()
пробвай да не ги изрязваш много дълбоко. остави ги по-големи от общоприетото за нормалното
И при мен се получават такива враствания.Значи ако праста ти се е подул много и те боли ходи на лекар и ще ти сцепят нокъта(не боли мн).След като ми сцепи нокъта и като ми израсна нов лекара ми каза да не го режа до край ами по малко
emi da ti kaja bez lekar nqma da ti mine,trqbva da ti se izvadi nokutat
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
зависи колко е врастнал, колко е твърд...Първоначално написано от iveto89
На мен лично ми казаха, че не могат да ми го оправят и "периодично ще си го режем"...Операцията не е кой знае какво, но при слагане на упойката боли зверски..., а и явно не може да се използва твърде често.Помня, че в рамките на 2 месеца ходих за 2-ра операция и упойката не подейства и едва ли не усещах как ме режат на живо(то си беше така, де).
Иначе - киснеш си краката в смрадлика и бледорозов разтвор на калиев перманганат(на прах в аптеките), но бледорозов, защото иначе кожата ти се оцветява в кафяво за близо седмица)
Но пак ти казвам, че си зависи, на един приятел на козметик му го оправиха(неговият случай беше малко по-друг)