- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- няколко въпроса,относно у4или6те,образование,гимназ ия и т.н?
на4и изоб6то не съм наясно с тия не6та и 6е помоля някой да ми обясни...след 7ми клас се кандидатсва,аз не го направих и мисля след 8ми... какво представлява кандидатсването как се стига до изпита къде подава6 документи и изоб6то как става си4ко,после ако ме приемат в някоя гимназия или техникум,незнам има ли разлика... и ако имам само двойки 6е ме изклю4ат ли? после ако остана там до 12ти клас и искам да продължа да у4а трябва да кандидатсвтам в някой университет с някфа специалнот,препоръ4ително е да е тази която съм у4ила в гимназията нали? там пак ли отивам на изпит и влизам в университета,тамм г/д колко години се у4и за да полу4а вис6е обрасование или полу вис6е,6тото ако си остана само с гимназията до 12ти клас 6е полу4а средно-специално нали?а ако си остана в обикновенно даскало до 12ти 6е зема само средно образование нали?и какво е стипендия?и матура? и об6то зето разкажете ми плс,за да знам 4е,като не се интересувам няма от каде да нау4а,сега ве4е ми стана интересно за да знам какво да правя за вбъде6те,мерси предварително,плс без ебавки,никой не се е родил нау4ен...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.