.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

морско свинче

здравейте
    имах хамстер но той умря и съм много тъжна но искам отново да имам дом.любимец и се чудя хамстер ли да си взема или морско свинче вие какво мислите и бихте ли ми дали малко инфо за морските свинчета искам да попитам също те през деня или ноща спят и дали се дразнят от шума

много благодаря

Хамстерите са по-интелигентни, но са по-мънички. А морските свинчета са по-големи и пухести. Спят през деня, а през нощта се раздвижват...като повечето животни. Хубавото при тях е, че не разнасят болести. Но и акат и пишкат повече от хамстерите, така че стърготините трябва да се сменят честичко. И все пак...не надувай постоянно музика в стаята, в която живее животинчето...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    аз имах морско свинче ,но преди около две седмици умря и сега ми е много МНОГО гадно според мен е по добре от хамстер.а пак и 6том си имала хамстер сега опитай с морско свинчеа мойто свинче през деня си бяга6е по леглата а вечр си спе6е оф милото ми

Град
    13 steps to nowhere
    От лични наблюдения знам, че морските свинчета са по "любвеовилни". Хамстерите, ако не са добре опитомени, хапят, тичат и не обичат да бъдат пипани. А, морските свинчета са по- кротки и милички. Плюс това, морските свинчета не въдят бълхи и подобни паразити.

Guest
    благодаря ще чакам още мнения но както казах по горе много ме интересува дали спят през деня или ноща `Death`Whore``каза но все пак....

Phil това за паразитите доколкото прочетох преди малко в един сайт не е вярно там пишеше че може да имат

Идиоти, морското свинче се гледа в клетка или голям аквариум и не се пуска навън точно за да не завъжда бълхи и тем подобни! Разбира се, че може да ги завъди, нали е животно!
    Авторе, теб какво те интересува кога спи? Няма да го чакаш да се буди само, за да го гушкаш и да му се радваш...будиш го и толкова - няма да му стане нищо.

А хамстерите също са любвеобвилни. Просто са мънички и обичат да щъкат.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    `Death`Whore``само не разбрах защо трябва да се обиждаме
    представи си че теб някой постоянно те буди няма да ти е приятно нали и питам това защото досега имахх хамстер и той спеше през деня и аз трябваше да му пазя възможно по-тихо а вечерта той ставаше и постоянно си играеше на въртележката и така ми пречеше да спя но няма значение

взех си морско свинче много е сладко но и много уплашено надявм се че ще свикне с мен и ще можем да си играем
    искам да ви попитам освен талаш и вода в аквариума трябва ли да има нещо друго с което да си играе и какво е то питах в магазините но ми казаха че понеже живея в малък град тук няма да намеря но имало разни работи за тях бихте ли ми казали какви са те и дали мога да изработя нещо сама

благодаря

От доста време гледам морски свинчета. В момента имам едно обаче. Всичко, което те интересува мога да ти кажа, мога да ти дам и линк към сайт специално за свинчета, където ще ти бъде обяснено всичко, каквото ти трябва. Лично аз предпочитам свинчета пред хамстери. По-едрички са и можеш да общуваш по-лесно с тях. Определено е по-забавно. Искам да кажа също, че е задължително да го изкарваш от клетката, на малка разходка. Било то на тераса или на леглото, на масата... някъде. Може да му наредиш играчки или кутийки, топчета(по-големи), с които да играе, т.е. да ги бута(то друго няма как да прави). В клетката също може да сложиш нещо, зависи колко е голяма. Ролка от тоалетна хартия... нещо от сорта. Когато изкарвам моя свиньок на разходка на терасата, му давам да хрупа нещо, нареждам предмети, и съм му направила къща от кутия, където да се крие. Това е важно, особено ако свинчето е от скоро при теб и не е свикнало още с обстановката. Ако искаш още инфо или линк към сайта за свине ми пиши ЛС.
    П.С. Свинчетата са дневни животни, не са като хамстерите.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Морските свинчета за мен са по-умни и разбират повече.Не тичат много и се възпитават по-лесно.Не спят през деня и не миришат.Предлагам ти да си вземеш морско свинче,но от пухкавите,а не от гладките.Ама както си решиш.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен
    Град
    София
    Откакто се помня,винаги съм имала морски свинчета.Едното ми даже живя 8 години.Имала съм само един хамстер.Той умря след три месеца.Пък и хамстерите попринцип са по-каприэни и по-чувствителни.Морските свинчета спат и преэ нощта и преэ деня.А и не се драэнят от шума.В началото може и да се стряска и да подскача,ама свиква !Абе вэеми си морско свинче,определено е по-добрия иэбор.
    [size=7][b][u]fosse cos

Искренно съжалявам за хамстера ти, а преди години загубих едно морско свинче и наистина е кофти, ако си се привързал към него. Сега гледам друго морско свинче, което е и бременно. Не създава никакви проблеми, нито увеличава разходите за храна. Ето ти два сайта, от които можеш да разбереш повече за морските свинчета /вторият сайт има информация за избора на морско свинче-как трябва да изглежда здравото свинче, как да не си купим болно свинче и т.н/

http://<a href="http://morsko-svinch...he.hit.bg/</a>
    http://<a href="http://www.guinea-pi...eral3.html</a>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си