- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отностно дългите теми...
Не знам къде да напиша тази тема, но се надявам, ако някой модератор знае къде да я премести.
Така сега това, което искам да споделя с вас:
Опитвайте се да се изразявате с колкото може по-малко думи и в същото време да кажете колкото се може повече. Дразня се когато отворя някоя нова тема и да видя, че половиния ми монитор е запълнен с някакъв ОГРОМЕН текст( бил той смислен, безсмислен, грамотен... ), който нямам желание да чета точно поради този факт, че е прекалено голям. За да има повече отговарящи трябва да има и повече четящи, ако ме разбрахте какво се опитвам да кажа.
Дано и някои редовни "Гости" прочетат тази тема.
Обикновено се съдържам в малко думи.
Не е нужно да си многословен,вярно.
пък и отдавна се отказах от километрични постове.
Никой не ги вдява,така или инака.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Дано се вземат мерки, но някога има нужда от по-дълга тема...
Ти имаш нужда от по-дълго лечение.Първоначално написано от the_o.c_girl
Първоначално написано от pathetic
съгласна съм
Собственост на Canis_Dirus
Не виждам защо се притеснявате? Идиотите които пишат дълго и неграметно,просто не получават отговориОсвен отговорите на други идиоти,които пишат дълго и неграмотно,тъй като няма нормален човек,който би се подложил на 15 минутно четене на тема,от която така или иначе не разбира нищо.
Справедливостта е навсякъде![]()
LaraFairie Photography ...
Някога..исках да се изкажа пред съфорумците.
Да ме почувстват.
и се обяснявах.
и те се обясняваха.
Сега не е така.
Когато искам да кажа нещо-отивам вън.
И говоря
с приятели,познати и непознати.
и се чувствам добре.
![]()
Za tapacite koito nemogat da chetat da dalgite temi sa problem....neznam kak moje da ste tolkova plitkoumni i da iskate sichko da vi se napishe s dve dumi,za nqkoi temi se iska poveche pisane,ako ne vi se chete ne go chetete![]()
ОМФГ!Първоначално написано от nqqq
LaraFairie Photography ...
да..Първоначално написано от nqqq
а аз не зная защо дори ти прочетох латинизирания пост.
деба.
хаха.
С дълги постове - към Светло Бъдещше!
![]()
мноу ма дразнят бря, яз не моа да чЕта толкоз дълги раоти![]()
ОтносТно дългите постове на латиница наистина имам негативно мнение, но когата имаш какво да кажеш, не може да се ограничаваш във фиксиран брой редове, защото на някой не му се чете. Вярно, че е плашещо да видиш как целият ти монитор е залят от един пост и си е чисто предизвикателство да се захванеш с четенето му, но все пак да живее свободата на словото.
Израза е "You bloody idiot"Първоначално написано от Verminaard
Къде ше' гори? Този пост написан на англиский е толкова идиотски, че чак заразява с идиотщина.
Аз пък нямам нищо против дългите постове и неграметните хора =) ( като слънчасалата)
Това не го казвам за мое добро. Казвам го, за да се опитам да накарам някой хора да проумеят, че големите текстове са объркани и понякога не се разбират т.е. няма да има компетентни отговори.Първоначално написано от MajeStic
Влизал съм в доста такива теми и следващите отговори са от сорта:
"Това и да ми платят няма да го прочета", "Научи се да пишеш на кирилица и тогава ела отново", "Купи си речник"...
Не стига, че и аз съм неграмотен пък ми е още по-трудно да чета и осмислям неграмотни теми и мнения.
аз за това по-рядко се включвам в някои по-свестни теми...с тея романи..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не ми пречат дългите мнения-чета си, но на някои изречения докато им прочетеш края си им забравил началото![]()
Подкрепям! Вече почти не чета километричните постове на гостите ...Който не му се чете - да не чете. На мене като ми е интересно - чета. Понякога ми е достатъчно само да видя автора на поста и знам,че си заслужава да прочета какво е написал,независимо дали става въпрос за 1,5,15 или 55 реда...
What you give is what you get!
Дългите теми са ок, щльокавицата - не. Според мен писането на кирилица трябва да е задължително.
Не си първият, а със сигурност не и последният, който го казваПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
What you give is what you get!
Ти май не си влизал/а скоро във фъна![]()
За да се научите да пишете кратко - пробвайте да пишете върху камък. Така, щете или не, ще се научите с по-малко думи да казвате повече неща.![]()
Хах, идеята за камъка е интереснаНо все пак не сме на едно мнение, когато имаш какво да казваш е хубаво да е ясно формулирано, но тази ясна формулировка може също да е километрична. Ако някой не ми прочете поста, защото е много дълъг, значи този пост не е предназначен за него и е по-добре, че не го е прочел. Аз постове на латиница много рядко чета, това ме затормозява, трябва дискусията да е много важна за мен, за да го направя. Просто хората пишещи на латиница за мен пишат на друг език, както за вас са многословните.