.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Град
    София
    еми чак сериозна не ,но иначе много ме е страх да не остана сама см без приятели и т.н. (което е далече от реалността) ,но ми трябват точно 2 дена скука и без да излизам и започвам да си внушавам ,че са ме зарязали и глупости , а иначе много лесно излизам от депресия с 1 телефонен разговор с приятелка се оправям

Guest
    Razlikata e 4e sdyhnqta kakto sega q ima6,taka sled 15min. 6te e iz4eznala.A kato si v depresiq e mn po-gadno i tejko,za6toto osven 4e prodaljava po-dulgo vreme,su6to i se prejivqva po-trudno.Izpadala sum v depresiq 2ili 3 puti za po max 3 dni,iiiiiiiiii kakvo pravq...emi nqmam jelanie da go pi6a tyk,puk i tva ne e na4ina,no v dadeniq moment vseki put mi se vijda kato edinstveno re6enie,koeto znam i 4e 100% 6e me opravi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Каква точно е ралзиката между двете не мога да кажа...може би здухът е за много по-кратък период от време, докато депресията с по-голяма продължителност и далеч по тежка.
    Много ясно, че ми е ставало здух по един или друг повод, но от 27 Август...хмммм....дали състоянието ми може да се нарече депресия? Сигурно...

Guest
    eheh 4i kak emotata sa cql jivot v takavaaaa

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    О0о0о има голяма разлика м/у сдух и депресия...Аз не съм изпадала в деперсия...преди често се сдухвах ама все за някви глупости...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен
    Ми не, не мисля че съм изпадала чак н такива тежки ситуации...Само веднъж в присъствието на най-добрата ми приятелка...хвърлих на пода всички неща от масата...и я бутнах масата да падне...и тя много се оплаши...и започна да ме гушка и да ме успокоява

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Чак в сериозна депресия май не съм изпадал. Случвало се е по 1-2 седмци да ми е сдухано настроението, но никога не бих стигнал до там да се самоубивам, да седя и да рева по цял ден... булшит.
    ти си тъп ве. понякога човек като е в депресия (особено истинска, медицински доказана) е на ръба да се самоубие, па кво да говорим за плач и седене по тъмни стаи.. ходи се гръмни, майка ти анална, няма нищо смешно и жалко в тва да ти е зле.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    ^^ Е, кво го обиждаш, защото има собствено мнение??
    Мнението на медицината е над мнението на някъв пубер във форум, не мислиш ли?!

Депресията е болест!!! Психична болест! Може да се предизвика от стрес, загуба на близък човек, лош живот, тормоз и какво ли още не. Не, Shadow_Walker, не съм взел това от Wikipedia. Нека просто речем, че.. познавам такъв човек, който от 2001 не може да се излекува! ОКЕЙ!?!
    що споменаваш мене Все ми е тая откъде си го взел...иначе съжелявам за познатия

И все пак тва е тийън форум - всеки си казва мнението... какво да направя, че не е "професионално изпипано" пфф
    и нз кого сте обиждали ама ако е мене - има си скайп, лс, ала бала

и все пак едно е такава депресия, друго е един месец...аз ако съм депресиран един месец ще се помъча се справя без анти депресанти...ако не стане значи ще съм депресиран още един месец...итогава ще звънна на психото
    АБЕ ЗАЩО ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА ЗЛОБАРИ ВЕ.......
    хъхъ..

Доказано е че всеки човек поне веднъж изпада в лека депресия всеки месец!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Депресията е сериозно психично заболяване и доста често се спекулира и преувеличава с нея. Съмнявам се да има много, които наистина да са изпадали в такова състояние. Колкото до сдухването, то се случва често и временно
    +1

Оффф...
    Депресия може да получиш когат някой твой много близък почине!
    А здух по-време на който си мислиш,че си в депресия може да получиш
    Ако си 12-14 годишна пикла и гаджето с което си ходила 5 дни те е зарязало!
    Light The Universe

Имал съм такива дни (за щастие са били само 2-3), в които ми е било наистина УЖАСНО тежко, и добре, че са били приятелите ми и малкото ми мисъл за самосъхранение, да не направя някаква пълна простотия.

Иначе аз си имам някаква тъга заложена в мен, но не е нещо особено. Донякъде при нас е и от възрастта де В някакви по-сериозни депресии не съм изпадал, за което мога само да се радвам.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

[/b]Имало съм много такива дни не се броят най-много когато ме изнасилиха непръснато крещях и плаках започнах да трошае всичко което ми е пред очите .Щях да пререза вените си беше ужасно и това е нищо бях толкова зле че избягах от вкъщи и отидох на едното ми село където няма никой стоях там 1 месец сам сама в къщата гледах Тв и такива неща не искам да говоря повече но ми беше страшно трудно да го превъзмогна и все пак продължих на пред .Трябва да бъдеш силен и да се бориш

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Ъъ депресия? Абе повечето от вас представа си нямат какво е това о.0
    Живях доста сдухано и подтиснато около година и половина. Доста тежко и....хмм...знам ли мрачно?! ми беше през това време...а бие тука за 3 дни кофти настроение-депресия... хахах...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    ...
    Живях доста сдухано и подтиснато около година и половина. Доста тежко и....хмм...знам ли мрачно?!...
    Не си само ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си