Здравейте на всички ... регистририх се преди 10 минути и искам да направя нещо като двойна тема (по простата причина да не правя друга тема ). Та така .. да премина към същественната част .. в моят клас има едно момиче което страшно много харесвам ( 9 клас съм забравих да напиша :Oops: ) . С това момиче сме в един клас от 4 години ..започнах да го харесвам в края на 7ми клас.Мълчах си доста време докато не дойде 21 Април 2007 когато реших да й разкрия чувствата си . Така или иначе цял ден мълчах докато тя не ме пита ("Какво ти има"-аз и казах "Нищо" тя пак ме попита аз пак казах същото и така накрая й казах "влюбен съм" - тя ми отговори наивно: 'Кажи коя е тази да я пребия"- придърпах я към себе си и й казах на ушенце "Как ще пребиеш себе си ?!" ) ... тя ме погледна гузно и от този момент спря да се държи по онзи начин по който се държеше преди да изрека тези думи .Така или иначе отговора и беше "Не".. бях много объркан и по този случай написах едно нещо като стихче незнам как да го нарека но това след малко. И до сега ( 6.09 ) аз не спирам да я харесвам .. мисля че трябва да й предложа отново ..а ? Между другото искам да отбележа, че за 1 година отслабнах с 15 кг и мисля че това уголемява шансът ми за така мечтаната връзка . Искам малко съвети как да постъпя .. ще съм ви благодарен [-o< !!! А ето го и обещаното "стихче" (моля ви не бъдете много критични ) :
Какво стана, какво ти направих ?? Не съм те удрял нито се лигавих.. Нещо в отношенията ни започна да куца, във сърцето ми ти остави една голяма буца ! Къде сбърках, че признах че те обичам .. или че от теб никога няма да се отричам..но това не означава да започнеш да ме мразиш и чувствата ми като с влак да газиш. Бяхме приятели много добри, а сега вече сме на "Здравей" "-Здрасти" ...Защо винаги със мен се получава, защо всеки с чуваствата ми се подиграва ?! Искам всичко да бъде както преди, и моля ТЕ за онази събота ти просто забрави...Опитваш се да се държиш както преди, но вече те познавам и виждам че говориш лъжи ! Ти си красива, а аз може би грозен нямам живот чак толкова луксозен...Но за мен важни са чувствата, не искам да загубя най-добрата си приятелка !!! By MirO
PS: който иска да ме види : в aha се пиша jekitoss :Smt005