Ами за стихчето хубавко е, поне началото ми харесва а за момичето... ми питай я пак, мисля, че е по-добре да я питаш и да знаеш със сигурност какви са ви отношенията, но само си мисля, че ще е добре поне преди да си поговорите на тази тема да я поразпиташ... мммнее, не е това точната дума.. аа, да, да я предразположиш в смисъл да питаш как е, има ли си гадже или някой дали харесва ... и после да и напомниш и да й кажеш пак че я харесваш и да й дадеш стихчето да си го прочете. Във всеки случай ти си знаеш най-добре какво да правиш, все пак имаш свой подход и пр.
Не съм много сигурна, обаче си мисля, че щом те е погледнала 'гузно' това ме навежда на мисълта, че може би не е изпитвала такива чувства към тебе и затова й е станало кофти... но може да са се променили нещата обаче не мога да чета мисли, нали знаеш, няма как да разбереш какво си мисли, докато не я питаш... е, винаги можеш да питаш някоя нейна приятелка, но едва ли искаш да намесваш и други... все пак това си е м/у тебе и нея
таа, това е мойто скромно мнение, който има по-добри идеи да помага, щото за 1 момче да харесва 1 момиче 4 г. струва ми се, че нещата са сериознички
пак само за стихчето, кефи ме, само края малко си го отпуснал, но пак е добре късмет с момичето [-o< и чао за сега ще следя темата и ако може и после да разкажеш какво е станало...