Сама съм...прецакват ме ,а аз не знам какво да правя
В момента най-близките ми приятелки са едни 2 момичета дето се познават от 10 години ,а аз съм гъста с тях от 2 години.За това време много се сближихме.Аз супер много ги обичам и непрекъснато йм звъня вакацията да се чуем щото трите бяхме в 3 различни града и само по телефона говорехме.Въпроса е,че почти само аз се обаждах с изключение на 2 разговора и 10 смс-а за 1 месец.Сега и трите сме си вкъщи и с едната се видях веднъж миналата седмица ,а другата се прибра оня ден и от тогава сме говорили 10 секунди по скайп.Още преди да се прибере ,аз й се обадиха да видя какво прави и да я питам кога се прибира.Тя ми каза в кой ден ОБАЧЕ нищо не обещавала ,защото вече била обещала на 3та приятелка 3 дни с нея.Аз нищо не казах само една пряко "ок" и това беше.Стана ми криво ,но нищо не можах да измрънкам.Мислех си ,че йм липсвам.....Вчера те бяха на рд на момиче от стария йм клас и там явно са се уговорили да си прекарат днешния ден на вилата на едната.Еми не ми казаха.....ама аз разбрах де....Не се чувствам много добре в момента.Не знам какво да мисля.Дали изобщо са и помислили ,че може и аз да искам да прекарам поне 1 ден с тях вместо изобщо да не ми кажат и като се опитвам да ги накарам да ми кажат в очите да се опитват да избегнат темата.Там ли ми е мястото?Какво да правя?