- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бялото течение полезно ли е ? До каква степен?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ако може момичетата да напишат своето мнение по следните вапроси:Бялото течение полезно ли е ? До каква тепен?
Мерси,предварително !
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника
Аз съм чувала,че като имаш бяло течение скоро ще ти идва.
П.П Темата не е за тук!

Може да не е вредно,но чак пък полезно.Аз имам бяло течение,когато съм в овулация или съм настинала нещо(обикновено през зимата като ходя с гол кръст)!Но може и да е от губична инфекция,която обикновено може да се получи, когато водиш полов живот.Ако искаш да си по-спокойна е по-добре да се консултираш с гинеколог!

П.С.На колко год. си?Защото аз около 1 год. преди да ми дойде за пръв път имах бяло ттечение.
Странното е друго-повечето всъщност НЕ знаят и се вкарват във филми често.Бялото течение,незнам дали е 'полезно' чак ,но е съвсем нормално да го има.Можеш да се притесняваш само ако е придружено със сърбеж,болки,миризма ако искаш или променен цвят-това не е ПОЛЕЗНО и тряя бягаш при чичо доктор: )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ako oshte ne ti e doshlo tova oznachava che tqloto ti e zapochnalo da otdelq hormonio za purvata ovulaziq taka che moje da ti doide v skoro vreme
taka ,nqkoi pita6e na kolko sam godini-na 19 sam.az znam 4e bqloto te4enie e normalni sled kato ti doide i predi,no iskah va6to mnenie,za6toto nqkoi smqtat 4e e priznak na nqkva infekciq

Е нз дали е полезно но е нормалноПървоначално написано от Анонимко

Да може да е признак ако е обилно със жълто зеленикав цвят и мирише на риба!!Първоначално написано от Анонимко

Както казах по-горе може и инфекция да е..ако има специфична миризма,особен цвят,сърбеж(някой беше уточнил преди мен).И пак казвам,ако толкова много се притесняваш,върви на лекар,но не мисля,е е нещо сериозно.Първоначално написано от Анонимко

Abe za6to pove4eto ne namirate razlika m-u bqlo te4enie i vaginalno te4enie.Hm,a tq e ot nebeto do zemqta.Vaginalnoto te4enie e prozra4no i e estestveniq sekret na vlagali6teto.I to e po-silno imenno,kogato si v ovulaciq ili predi da ti doide.Puk bqloto te4enie si e priznak na infekciiki i takiva razni.Moje da e prosto nastinka,no ne trqbva da go ima.Za sujalenie mnogo ot momi4etata v dne6ni dni podcenqvat fakta,4e go imat ta dori se stiga do absurdni vuprosi,kato "Polezno li e bqloto te4enie"

Эадала си иэключително глупав въпрос.Естесвено,че не е полеэно.Попринцип то е энак эа някаква вътрешна инфекция.Дори думата `полеэно` в случая эвучи глупаво.
[size=7][b][u]fosse cos
ТЪПАЧЕТА!
ИМА ВАГИНАЛЕН СЕКРЕТ И ТЕЧЕНИЕ. ПЪРВОТО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ПОЧИВСТВА ВАГИНАТА. НЕ ГО ИМАТЕ САМО ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯ, ПРОСТО ПОНЯКОГА ТО Е ПО-МАЛКО, ПОНЯКОГА Е МАЛКО ПОВЕЧЕ. А КОГАТО ИМА ТЕЧЕНИЕ, ИМА БОЛЕСТ И ТОВА НЕ Е ПОЛЕЗНО, КАКТО СЕ ДОСЕЩАТЕ. ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ПОСЕТИ ЛЕКАР.
НАУЧЕТЕ СЕ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА. КАК МОЖЕТЕ ДА ПИТАТЕ ДАЛИ Е ПОЛЕЗНО...ЩОМ ГО ИМА, ТО Е НУЖНО НА ТЯЛОТО. КАТО ВЕЖДИТЕ ВИ.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Моля за компетентно мнение.Бялото течение с какво се различава от другия секрет?Много ли е опасно?Питам защото мисля че имам...

Не е полезно,определено.
Различава се от другото (вече казаха по какво) - цвят ,миризма ... блях
Различава се с неприятна миризма, сърбеж, по-голяма обилност, различен цвят...Първоначално написано от Анонимко
Някой може ли да каже как се е излекувал?Не ми се ходи на генеколог

ami to da vi kaja i az imah,hodih na ginekolog (izob6to ne e sta6no)
izpisa mi nqkakvi hap4eta,edno krem4e i nqkakav raztvor a promivki! ama.....ne6to ne se polu4i i mislq,4e o6te go imam
i naistina ako nqkoi znae nqkakvi..znam li.....babini ila4i,neka da pi6e! za6toto tva e mn kofti i e super nepriqtno i pottiska6to!

samo kazvate hodete na lekar hodete i az sashto imam bqlo te4enie i mirishe nepriatno i e mnoo no hodih sigyrno po 10 lekari i te kazaha che nqmam infekcia ne moje da predpishat nishto poradi prostata prichina che nishto ne otkrivat???e kakvo da pravq kak da go mahna??????

da be,tva e mn tapo,naistina!tiq lekari i te ne znaqt kvo predpisvat,samo da si har4im parite za skapi lekarstva,a da nqma nikakav efekt!

дооре де 6те ми обясните ли тфа ...
аз имам бяло течение
девствена съм
дошло ми вече от почти година
ся кфо0 ?

ami i az sam taka,desska!
devstvena sam,doide mi o6te predi po4ti 4 godini,ako ne i pove4e...
ama imam gadnoto BT!

i sq kvooo?
Ако ви е прекалено обилно, отидете на гинеколог и кажете, че това ви притеснява. А ако той каже, че ви няма нищо, просто приемете, че вагината ви произвежда повече вагинален секрет. Какъв е проблемът?????

ami tva e,4e az ve4e hodih na ginekolog,prestra6ih se! izpisa mi nqkvi lekarstva(ob6to za okolko 20-25lv nqkade),izpih si vsi4ko,napravih si4ko,koeto trqbva6e.....ama za sajalenie nikakav efekt!
pyk i ima i ne6to drugo-4etoh,4e bilo nqkvo jaltenikavo,a moeto ne e takova! i plius tva ne use6tam nikakvo parene i uj ne e tolkova obilno....
ama ve4e nz kvo da pravq,naistina!
Щом са ти предписали лекарства, значи имаш инфекция. Отиди пак при лекаря!