- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към Дамите. Харесвате ли Приятно закръглени момчета ?
e da ama ne misli6 li 4e to4no tozi tip jena sedi mn dobre v legloto,v smisal-takava so4na,puhkava,da ima kakvo da hvane6 da useti6,apak da ne govore tiq golei dupeta kvo pravqt na zadnaПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аз си имам месце, но не чак толкова.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
e da de ama e gotino,naliПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
съгласна съм! приятно закръглени момчета или леко пълнички-все едно! Харесват ми, защото са сладури и ми иде да ги щипна.. но не ме привличат или възбуждат сексуално.. предпочитам едри, със спортни тела,но не пълнички или закръглениПървоначално написано от Катя
![]()
1.73-1.74 височина 60 кг е кво повечене сам няква клиоща супер сам и се харесвам това е най-важното ТИ ДА СЕ ХАРЕСВАШ ТАКАВ КАКАВТО СИ
![]()
защото не мисля,че закръглеността е приятна..Първоначално написано от marina star
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
emi...nqma kakvo da te ubejdavam,vseki si ima svoi razbiraniq i predpo4itaniq,na men pak naprimer ne mi haresvat jenite po koito si padat pove4eto maje,klio6tavi,ta 4ak 6te se s4upqtПървоначално написано от RAWRRR
аз харесвам. много даже. сладури са. и ме привличат.била съм и със слаб, и с малко по-пищен...важно е да може да ме вдигне \
/
ами например да ви кажа една случка ...
говорих по телефона с приятел на братовчедка ми и го харесах .... без изобщо да знам как изглежда ! и едно .. онзи ден май че беше видях снимката му ... ами попринцип нямаше да ми хареса но когато имам чувството че го познавам (не само веднъж говорехме по телефона а почти всяка вечер !) някак си ми се стори голям сладур !
така че искам да кажа че не е важно как изглежда важно е да ме впечатли не физически а психически !
М да мерси за комплимента..........Първоначално написано от Quasar
Ае говоря след теб споко...Първоначално написано от Dark_Angel_F
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
и аз съм така =D>Първоначално написано от sexy_for_you
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами да няма лошо в това макарче си падам по един друг тип тоя на тия който тренират фитнес по мусколестите (ама да не са някакви култористи а такива който са готини и могат да се защят сами).Иначе харесвам и загръглени момце симпатични са но за мен външния вид не е толкова важен колкото характера.
Не![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Dark_Angel_F
XAHXHAHhaxhHAXAHXXHAxahaxHaXHxha да не сте ходили бе ??!?!?![]()
zavisi dokolko e `priqtno` i personalno zavisi ot samiq 4ovek (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Последното ми гадже харесваше пълнички момчета..но все пак се хвана с мен де![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Всичките момчета с които съм се срещала са били високи над 190см,и под 60 кг. :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ти си от Русе, МГ, заек, нали?Първоначално написано от _vampire_blood_kiss_
А по темата: Не, не харесвам закръглени момчета. Харесвам нормални момчета, а сега си харесвам един, който даже има и плочки по коремчето..не това е най-важното разбира се. А и всъщност за момента за него е важно да се оправи, защото е в болница заради тъп, пиян шофьор![]()
харесвам кльощави мъже![]()
не знам защо, установих го наскоро...всъщност харесвам хора, а не дебели или кльощави мъже, тва не вярвам да ме сбърка прекалено много...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мразя кльощави мъже, приличащи на печени скумрииВъншния вид не е от особено значение, но между кльощав и "закръглен" предпочитам второто.
Харесвам нормални, не мускулесни, но пък и да е по-пълен не ми се вярва да има кой знае какво значение..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
не!Първоначално написано от Stigma
![]()
![]()
а и е доказано че по-пълните мъже са с по-малки пишки
![]()
![]()
Първоначално написано от comics