.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    za6to re6i 4e nqma,vapros na vkus,az haresvam edri maje,v nikakav slu4ai ne klio6tavi,mn mi haresva latinoamerikanskiq tip jena,s pi6tn o dupe i mn jenstveni formi,nqkaksi teq malki dupeta mn se preeksponiraha
    То и аз, но латиноамериканките принципно са с огромни дупета и дебели бедра...което не е красиво.

Иначе тялото е последното нещо, което гледам. Ако е 1.90 и нагоре и е набит...закръглен...защо не...?
    e da ama ne misli6 li 4e to4no tozi tip jena sedi mn dobre v legloto,v smisal-takava so4na,puhkava,da ima kakvo da hvane6 da useti6,apak da ne govore tiq golei dupeta kvo pravqt na zadna
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Аз си имам месце, но не чак толкова.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Аз си имам месце, но не чак толкова.
    e da de ama e gotino,nali
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Eee..bee..Varna
    Цитирай Първоначално написано от Катя
    харесвам си нормални момчета.Приятелят ми е 1,85,см75 кг и мисля,че има перфектно тяло,аи на мен ми пасва(48 кг,165см)
    съгласна съм! приятно закръглени момчета или леко пълнички-все едно! Харесват ми, защото са сладури и ми иде да ги щипна.. но не ме привличат или възбуждат сексуално.. предпочитам едри, със спортни тела,но не пълнички или закръглени
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

1.73-1.74 височина 60 кг е кво повече не сам няква клиоща супер сам и се харесвам това е най-важното ТИ ДА СЕ ХАРЕСВАШ ТАКАВ КАКАВТО СИ

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    такава категория "приятно закръглени" няма нито за момчета,нито за момичета.
    иначе аз харесвам кльощави момчета,макар че в интимни моменти ръбят непоносимо :P
    za6to re6i 4e nqma,vapros na vkus,az haresvam edri maje,v nikakav slu4ai ne klio6tavi,mn mi haresva latinoamerikanskiq tip jena,s pi6tn o dupe i mn jenstveni formi,nqkaksi teq malki dupeta mn se preeksponiraha
    защото не мисля,че закръглеността е приятна..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    такава категория "приятно закръглени" няма нито за момчета,нито за момичета.
    иначе аз харесвам кльощави момчета,макар че в интимни моменти ръбят непоносимо :P
    защото не мисля,че закръглеността е приятна..
    emi...nqma kakvo da te ubejdavam,vseki si ima svoi razbiraniq i predpo4itaniq,na men pak naprimer ne mi haresvat jenite po koito si padat pove4eto maje,klio6tavi,ta 4ak 6te se s4upqt

kifle
    Guest
    аз харесвам. много даже. сладури са. и ме привличат. била съм и със слаб, и с малко по-пищен...важно е да може да ме вдигне \/

ИннчетО
    Guest
    ами например да ви кажа една случка ...
    говорих по телефона с приятел на братовчедка ми и го харесах .... без изобщо да знам как изглежда ! и едно .. онзи ден май че беше видях снимката му ... ами попринцип нямаше да ми хареса но когато имам чувството че го познавам (не само веднъж говорехме по телефона а почти всяка вечер !) някак си ми се стори голям сладур !
    така че искам да кажа че не е важно как изглежда важно е да ме впечатли не физически а психически !

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    ОМГ пак комплекси....абе човек (автора) кво ти пука като си тумбест (ако за тебе говорим)....една няма да те хареса, друга пък-обратно....секфи ги има...щом харесват мен (дайба или са малки или са тъпи или са грозни) ама пак важното е че за всеки влак има пътници
    М да мерси за комплимента..........

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    ОМГ пак комплекси....абе човек (автора) кво ти пука като си тумбест (ако за тебе говорим)....една няма да те хареса, друга пък-обратно....секфи ги има...щом харесват мен (дайба или са малки или са тъпи или са грозни) ама пак важното е че за всеки влак има пътници
    Ае говоря след теб споко...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

ще я видим тая работа.........

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    За мен няма огромно значение външността,а характера.Няма проблем момчето да е "приятно закръглено".Не харесвам много кльощави,а нормални.Щом е печен,външността няма значение.
    и аз съм така =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ами да няма лошо в това макарче си падам по един друг тип тоя на тия който тренират фитнес по мусколестите (ама да не са някакви култористи а такива който са готини и могат да се защят сами).Иначе харесвам и загръглени момце симпатични са но за мен външния вид не е толкова важен колкото характера.

Мега фен
    Град
    София
    Не
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    ще я видим тая работа.........

XAHXHAHhaxhHAXAHXXHAxahaxHaXHxha да не сте ходили бе ??!?!?

zavisi dokolko e `priqtno` i personalno zavisi ot samiq 4ovek (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Последното ми гадже харесваше пълнички момчета..но все пак се хвана с мен де
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Всичките момчета с които съм се срещала са били високи над 190см,и под 60 кг. :P
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от _vampire_blood_kiss_
    Всъщност ДААА!!!Самата аз не съм кльощава,изобщо не съм дребно момиче,и...когато съм с някой по-дребничък от мен,някак ми става конфузно,просто е смешно... Така че твърдо ДА!
    Ти си от Русе, МГ, заек, нали?
    А по темата: Не, не харесвам закръглени момчета. Харесвам нормални момчета, а сега си харесвам един, който даже има и плочки по коремчето..не това е най-важното разбира се. А и всъщност за момента за него е важно да се оправи, защото е в болница заради тъп, пиян шофьор

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    харесвам кльощави мъже

не знам защо, установих го наскоро...всъщност харесвам хора, а не дебели или кльощави мъже, тва не вярвам да ме сбърка прекалено много...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, защо не...последното момче, което харесвах е леко закръгленичък...симпатични са

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Мразя кльощави мъже, приличащи на печени скумрии Външния вид не е от особено значение, но между кльощав и "закръглен" предпочитам второто.

Харесвам нормални, не мускулесни, но пък и да е по-пълен не ми се вярва да има кой знае какво значение..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    По света и у нас :)

Re: Въпрос към Дамите. Харесвате ли Приятно закръглени момче

Цитирай Първоначално написано от Stigma
    Въпрос към Дамите. Харесвате ли Приятно закръглени момчета ? много ми е интересно бихте ли отговорили на този въпрос
    не! а и е доказано че по-пълните мъже са с по-малки пишки
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си