- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към Дамите. Харесвате ли Приятно закръглени момчета ?
Начи ше си допаденемПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ти имаш шкембе бе, къде се буташ![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
точно обратното е..Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
размерът няма никаква връзка с килограмите
Собственост на Canis_Dirus
нуждаеш се от психиатърПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
..
без коментар
ако наистина това го вярваш .. ти си ужасяващо тъп
Сериозно ли говориш???Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
-> Мисля, че има по-важни неща, които трябва да се търсят у човека, от килограмите му.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами, ето ти основателна причина - ако момичето познава един красив, атлетичен, висок, синеок КРЕТЕН и един закръглен, отпуснат, може би дебел ПИЧ, кого трябва да избере? Този, който ще я третира като боклук или този, който ще я направи щастлива? Е, естествено, че винаги може да си потърси трети, който ще е и хубав и свестен, но пък ако винаги чакаме да долети някой по-добър, може да си останем с чакането.
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
нека ти отговоря, аз ако може.. -> ще избере тоя, дето ще я бие, тъпака... поне 98% от женитеПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
От приятно закръглени момчета до приятно закръглени момчета има разлика.Зависи, не мога да тръгна с някой, който не ми харесва по външност, това е истината.Иначе характера е първото нещо, което гледам.Иначе да има малко коремче, какво толкова?
значи хората с проблеми с килограмите задължително са комплексари, малоумници и злета?Първоначално написано от ATAKABG
е, ти си номер 1![]()
Омг... дай Боже някой ден да се влюбив в закръглено момиче, да те видим тогава какво ще правиш!
Не разбираш ли, че не може да се гледа толкова повърхностно на хората... То тогава направо да си взимаме по един манекен от витрините и да си живеем с него, тъй ли? Слабичка, русичка, никога няма да остарее... перфе![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пък съм сигурен че ти си някое комплексирано Порки...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не, не е вярно. Никой не говори за "всички". Точно това се опитвам да ти обясня - че няма такива правила, които определят в кого може да се влюбиш и в кого - не. Няма ограничения. Сърцето не вижда ръст, килограми и цвят на кожата. А ако ти решиш да си налагаш тези ограничения, само си режеш крилата.Първоначално написано от ATAKABG
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
не, но интелектът и хигиената не зависят от килограмите.... ни най-малкоПървоначално написано от ATAKABG
който го твърди това е наистина кретен
ние дебелите пък можем да отслабнем...ама ти нема да поумнеешПървоначално написано от ATAKABG
:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
това беше върха.. как разбра, че сме дебели?Първоначално написано от ATAKABG
особено сам е слаб, доколкото знам..
Ох... така с обиди не доказваш нищо друго, освен, че вече сам не знаеш как да защитиш тезата си.
ПП: Уау... как позна?
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
аз съм пълен...не зверски дебел, а пълен и сега си спортувам и отслабвам..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ataka-ta mislq 4e nqkoe po-ogromno hlape dosta go e bilo kato e bil malak i ot togava se kompleksira i mrazi po-debelite ot nego hora![]()
зависи к'во се има предвит под "приятно закръглен"
Принципно си падам по едрички мъжаги, щото и аз не съм некое мъниче... Едри в смисъл високи с добро телосложение... Не харесвам нито тези дето са тип закачалка, нито тея дето са като бурета... златната среда си е най-гот!
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
не, по-скоро си падам по Приятно слабите някак.
алелуя.
ти и така ми харесваш, то се подразбира, сексиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
кво ми се правиш на срамежлив бе, куре, ако не се познавахме можех и да се вържаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
алелуя.