.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Stigma
    Guest

Въпрос към Дамите. Харесвате ли Приятно закръглени момчета ?

Въпрос към Дамите. Харесвате ли Приятно закръглени момчета ? много ми е интересно бихте ли отговорили на този въпрос

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    За мен няма огромно значение външността,а характера.Няма проблем момчето да е "приятно закръглено".Не харесвам много кльощави,а нормални.Щом е печен,външността няма значение.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

има милион такива теми

Guest
    da kaja li edin vic

Guest
    haresvat mi

Всъщност ДААА!!!Самата аз не съм кльощава,изобщо не съм дребно момиче,и...когато съм с някой по-дребничък от мен,някак ми става конфузно,просто е смешно... Така че твърдо ДА!
    “Убий ме” крещеше сърцето!
    “Изгуби ме” крещеше ума!
    “Проклинай” крещеше душата!
    “Забрави ме”, заради любовта!!!

It's strange when people are strong enough to face the death and in the same time too weak to fight the life...

Ami ako trqbva da sum chestna nikoga ne sum namirala nqkoi pulnichak muj za privlekatelen. Ima mnogo hubavi pulni jeni, no muje nqkak....znam li
    Ayudame olvidarte si te vas!

Ilian4eto{P}
    Guest
    аз също харесвам приятно закръглените момчета но не и дебелите.
    понеже има голяма разлика от приятно закръглен и дебел,но са супер сладки тези приятно закръглени момчета и по-принцип като съм с приятеля си се чувствам много спокойна тои е около 1,73 тежи към 90 кг . апък аз съм 1,60 и съм 44 кг ) и ми действа много възбуждащо ))))

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    такава категория "приятно закръглени" няма нито за момчета,нито за момичета.
    иначе аз харесвам кльощави момчета,макар че в интимни моменти ръбят непоносимо :P
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    такава категория "приятно закръглени" няма нито за момчета,нито за момичета.
    иначе аз харесвам кльощави момчета,макар че в интимни моменти ръбят непоносимо :P
    za6to re6i 4e nqma,vapros na vkus,az haresvam edri maje,v nikakav slu4ai ne klio6tavi,mn mi haresva latinoamerikanskiq tip jena,s pi6tn o dupe i mn jenstveni formi,nqkaksi teq malki dupeta mn se preeksponiraha
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    za6to re6i 4e nqma,vapros na vkus,az haresvam edri maje,v nikakav slu4ai ne klio6tavi,mn mi haresva latinoamerikanskiq tip jena,s pi6tn o dupe i mn jenstveni formi,nqkaksi teq malki dupeta mn se preeksponiraha
    То и аз, но латиноамериканките принципно са с огромни дупета и дебели бедра...което не е красиво.

Иначе тялото е последното нещо, което гледам. Ако е 1.90 и нагоре и е набит...закръглен...защо не...?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ща пълничък мъж. Обичам строен, но не мускулест, да има месце, но не и огромен тумбак!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не ща пълничък мъж. Обичам строен, но не мускулест, да има месце, но не и огромен тумбак!
    +1

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Много ми харесва определението "Приятно закръглени момчета".

Guest
    абе те са си тлъсти

Град
    О-в Тамбокту
    Определено е по добре отколкото някой слаботелесен

DAAAAA puhkavite mome4ta sa mnogo mnogo sladki,strastni neznam tova e moe mnenie,prosto si padam po takiva sladuri \/
    Кой каквото си направи си е за главата му

За мен няма голямо значение въъншността , но много ме привличат високи ,слаби и с добре оформено мусколи омчета.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ОМГ пак комплекси....абе човек (автора) кво ти пука като си тумбест (ако за тебе говорим)....една няма да те хареса, друга пък-обратно....секфи ги има...щом харесват мен (дайба или са малки или са тъпи или са грозни) ама пак важното е че за всеки влак има пътници
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Разбира се, че са по-хубави
    Защо все обиждате

Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

хххахаа...фо пък...
    Аз се дразня на шкембета...ако няма и е малко по-набитичък....Супер даже ( :
    Ама всичкое според-зависи...и все пак,що не(:

дам все по такива се заглеждам....но има разлика с бирените шкембетааааа.........те не ме кефат особено.....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

На бившия шкембето си му беше голямо, но сексът с него беше страхотен. Чак пък толкова да се втелявате...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    За мен няма голямо значение въъншността , но много ме привличат високи ,слаби и с добре оформено мусколи омчета.
    Да и
    Light The Universe

харесвам си нормални момчета.Приятелят ми е 1,85,см75 кг и мисля,че има перфектно тяло,аи на мен ми пасва(48 кг,165см)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си