- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз съм прасенце с чипо носленце (по идея на exploited teen)
малки сладки чипи нослета харесвам аз..но има и хора с много големи носове,които всъщност не ги загрозяват...нз.всичко е до излъчване..А пък носа..-това е първото,на което се спирам когато погледна някого..навик просто : ))) Аз съм прасенце с чипо нослевце.
Аз имам чипо носле![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ах сладинкото! Сега остава да кажеш, че си и розовичко.Първоначално написано от chocolate`kiss
Направо съм поласкана ,че това мое изказване до толкова те е впечатлило,че и тема да направиш.. хах..
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Мълчи бе, травестит!Първоначално написано от Fluffy^;pp
![]()
моето носле е най-хубавата част от тялото ми..
не е късо и чипо,а със средна дължина,право,малко и вирнато :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Моето носле е със средна дължина, малко на долу като на Том Круз е.
повърхностен!!! отправяш обиди свързани с външния ми вид..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Моето носле е със средна дължина, малко на долу като на Том Круз е. Много си го харесвам. Може да звучи нескромно и повърхностно, но обичам носа си.
Това не е чат а форум.
уааау, аз не знаех...Първоначално написано от Анонимко
самата тема е тъпа, скоро ще я заключат така или иначе.
Който иска все пак може да я пооплюе преди това и да прави саркастични забележки =]
хъхъ..
Това твоето как се нарича? Флууд, спам или чатене? Наречи го както искаш, едно и също е. Извинявай, нищо лично, но аватарът ти е залухав.Първоначално написано от Shadow_Walker
Първоначално написано от Анонимко
Наречи са изказване на мнение.Каквото ми харесва това ще казвам, освен ако не обижда останалите (а не вярвам да ги обижда)
както казах темата е тъпа - тъпи коментари се оставят.
Не разбрах какво ме у на аватара - от сайта на скайп е, където можеш да си направиш човече :] и ако се сетиш как да си го остаиш на компа...какво му е, даже е сладко 0-o
ако е това което си мисля- прическата му може и да мяза на емовска...ама аз със сигурност не съм такова ;]
хъхъ..
абе, то и аз първо забелязвам носа на някого и тогава всичко останало, амаа има вече тема 'за носове' 0.о
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.