.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Mi ne piq ne pu6a i ne drusam a gajeto mi pu6i treva i rqdko pie ( voda ). No ne mi puka vuob6te ne mi pre4i tva 4e toi go pravi. kato e napu6en stava super mili4uk i me kefi Tova si e negoviq jivot i az priemam negovite re6eniq.

Ако пиех/пушех и се друсах, сигурно бих се хванала.
    Но тъй като не пия/пуша и не се друсам, бих превъзмогнала да пуши(ще го откажа де) и да пие в границите (рядко). Иначе не бих могла да съм с човек, който се друса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

divanetyyyy
    Guest
    xexexeee,i s dvata vida bix tragnala mi napravete si smetka sami ot tva,4e sam vlubena v mom4e,koeto pu6i ,pie i kogato mu skimne se napu6va s treva,i 6te razberete kvo imam na predvid

Guest

Re: АКо Си...Би ЛИ.....

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    1 Ако Пиеш/Пушиш/Друсаш - Би ли се хванал/а
    с моми4е/мом4е,което НЕ Пие/Пуши/Друса

2 Ако НЕ Пиеш/Пушиш/Друсаш - Би ли се хванал/а
    с моми4е/мом4е,което Пие/Пуши/Друса

Кажете от кои сте и с кои бихте/не бихте тръгнали
    ne piq, pu6a i upotrebqwam zabraneni drogi i sam se hwanal s gadje deto sa6to NE pie, no sa6to pu6i i upotrebqwa sa6tite zabraneni drogi

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Пуша,пия малко,не друсам.Не бих се хванала с човек който не пуши,щото постоянно ще ми приказва да не пуша и бла бла бла.За наркоман....зависи-ако е пристрастен-не,но ако зима само по малко на някой купон-защо не

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Интересно...за цигари и алкохол не бих направила проблем,при положение,че и аз пуша.За наркотиците нещата са доста по-различни.Нямам нищо против потребителите на подобен вид вещества и твърдо вярвам,че не всички друсащи се и прочие са пропаднали хорица.Аз съм далеч от този свят и може би никога не бих се осмелиа да стана част от него.... Някак си трудно ще е да се изгради истинска връзка,между севера и юга при подобни обстоятелсства.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

metal_forever
    Guest
    ami az li4no ne pu6a 6toto imam astma no ne 4e ne sam probvala.a za pieneto piq kogato sam v kompaniq na diskoteka ili po drug povod.ami bih se hvanala s mom4e koeto pu6i kvo zna4eni e ima. a za narkoticite ne sam probvala i nqmam namerenie 6toto po4ne6 li si sasipva6 jivota

Пия и пуша и хич не ме вълнува дали момата пие и пуши стига да е арна и да не ми дава акъл

-----========Честито!!========------
    Вие получавате наградата за най-тъпа тема в сайта!!!!! Занимаваш ли ме с глупости ми кажи??? Аааа животнооооо?? Говори ми!!! Говори ми!!! ххахахахахаха
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си