- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля ви помогнете ми - на 13 съм и не знам какво да правя!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Kosmite pri testisite da si gi rusna li e niakoi ot priatelite mi si gi brasnat
Iskam no dali e polezno
Shtoto 3ot moite riateli si brusnat ima li iakakukva razlika v razteza na tpkitei penisa ako si gibrusnes 4ena priatelite mi niama razlika samo e kato gi pipnax tam bese mnogo po gladko i 4isto
A nomalno i e leko naliavo da mi e izkrivena
SKYPE-LECTER 49 ili Winbreather
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

~cLose t0 yoU~

сори ама ти кфо вървиш и обарваш приятелите си за топките ли

OnLy God CaN Judge Me !
аз даже не успях да прочета ..толко грешки
нещо за бръснене става съпрос ама кво..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Олеле...Аз от тая тема разбрах само, че си мислиш, че ако си бръснеш топките, те няма да растатСпокс ! На никкого не се е случвало такова нещо - космите не са свързани с растежа! Освен това е по хигиенично!Взимай пример от приятелите си и недей да свикваш да бараш топки!

Няма нищо общо с растежа на пениса ти,нито на тестисите ти.Ако иска се бръснеш,ако не искаш -не се бърснеш.Въпрос на иэбор.Нито е вредно,нито е полеэно.
[size=7][b][u]fosse cos
Как ще ги барал беЕми както казаха...няма връзка

Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чесно казано не успях да разбера какво пише!Е обръсни си топките-по хубаво ще е ако са бръснати-това разбрах а правилно ли съм разбрала незнам!
дали ще се бръснеш или не - е въпрос на личен избор.Първоначално написано от Windbreather
дали има разлика в размераДА има, обръснат изглежда по-голям поради оптичната илюзия създадена от липсата на космена покривка. но все пак само ИЗГЛЕЖДА, без да има промяна в действителния размер
дали е нормално "leko naliavo da mi e izkrivena" - ДА, нормално е. в човешкото тяло няма аб симетрия. при пениса винаги има някаква кривина или огъване, като посоката и степента са индивидуални.
kakvo pipal si testitiste na fr-tata si?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
комите при тестисите да ги бръсна ли,е някои от приятелите ми ги бръснат
искам и аз,но дали е полезно?
щото трима от мойте приятели си ги бръснат.има ли някаква разлика в разтежа на топките и пениса,ако си ги бръснеш?че на приятелите ми няма разлика,само като ги пипнах там беше много по гладко и чисто
А нормално ли е леко наляво да ми е изкривена
майче иска да каже тва,дано правилно съм го преписала