- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми иска да правим секс, но аз още не съм готова...
gadjeto mi iska da pravm sex,no az ne se chuvstvam gotova za tova.toi e na 20, a az na 16.gadjeta sme ot 1 mesec.skoro shte trqbva da napusna stranata za edna godina no mi kaza che ako dogodina ne spim zaedno,shte me ostavi.mnogo go obicham i ne iskam sda go ostavqm...kajete kakvo da pravq...
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
6tom ti e kazal 4e ako ne spi6 s nego 6te te ostavi zna4i golqma pri4ina da e s teb e tfa 4e iska da spi6 s nego... Ako naistina ima silni 4uvstva kam teb i te obi4a 6te te 4aka dokato si gotova i nqma da te kara nasila, a i ste gadjeta samo ot mesec... a v kraen slu4ai... ima tooooolkova mnoooooooogo mom4etaa..... \/
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Гаджето ти е идиот.Щом ти поставя такъв ултиматум значи е пълен егоист.Не искам да ти казвам какво да правиш,но аз определено бих го зарязала..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Еми то мойто момиче искаше секс, а аз не... ма го правих... е все пак съм момче и не ми е толкова притеснено. Гаджета сте от 1 месец... помъчи го още два-три да видим дали е с теб заради самата теб или за секса. А щом за единия му секс ще те остави го остави да си отиваПървоначално написано от black_rose_fr
Друга курветина да му пуска!
ако те убича няма насила да те кара да спите заедно аз лично съм мн протиф тфа да ме пришпорват ако те убича няма да ти каже че ше те зареже ако не спите заедно но явно той е с теб само заред тфа
OnLy God CaN Judge Me !
kade si be negotowata O_O
Ходите едва от 1 месец и той вече те притиска и ти дава условия....Защо не се опиташ да му обесниш, че не си готова още, че за теб това е нещо важно и не искаш да го направиш просто така за спорта....може пък и да прояви разбиране....Подходящ повод да разбереш защо е с теб... успех!
Според мен не те обича достатъчно за те кара,след като ти не си готова![]()
То това ако е гаже здраве му кажи то ако е за 1 секс и да те остави тва просто е най тъпото не6то което може да направи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре го зарежи.Ще си намериш друг,който да те уважава.То си личи,че не те обича,а просто иска да правите секс.Щом казваш,че ходите само от месец и не си готова-кажи му го.Не бива да спиш с него,само за да не те изостави.А и представи си,че след като го направите те зареже.Тогава ще страдаш много повече.
Щом ти поставя такива условия значи определено не те обича и не си заслужава да легнеш с него но ти сама трябва да решиш какво ще правиш!!![]()
ostavi go,toi ne te obi4a,vij 4e e s tebe samo za sexa![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
напълно съгласна. начина по който ти го е казал е ужасен. просто не си заслужаваПървоначално написано от bEbsI
той е задник още преди да си заминала му кажи "да си гледа работата"!
Първоначално написано от SexyTka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
٠·˜”*°•. ˜”*°•.....•°*”˜.•°*”˜
˜”*°•.~ I LOVE YOU!~.•°*”˜
.•*”˜.•°*”˜˜˜˜˜˜”*°•.˜”*°•
Значи е с теб за 1-то Ебане ?Първоначално написано от black_rose_fr
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Никой не може да те насили да правиш нещо което не искаш.Той ако найстина те обича ще те чака пак макар и след година.И ако ще го правиш само защото ще те остави по-добре недей с тфа показва само,че е с теб заради секса.Ако не се чувстваш готова не го прави безсмислено е
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Така по темичкатаПървоначално написано от black_rose_fr
)
1.Щом гаджето ти те свързва само със секса значи е пълен скапаняк.
2.Мислиш ли,че като напуснеш страната той няма да прави секс с някоя друга девойчица.
3.Еби му майката
ми изчетох всичко до тук и кат се замисля сигурно вече си го зарязалаа ако не си опитай се да му обясниш че не става с пришпорване помоли го да те изчака и мойто гадже беше такъв идиот в началото но когато му обясних че не съм готова ме изчака доста дълго (6 месеца) и ето че вече сме си щастливи повече от 2 години
ако не те разбере значи е най-големия нещастник който си познавала
![]()
МА КОГА ТВА БЕ
откажи му
Ами щом ти поставя условияяя...значи е с теб само заради секса....в тфа да си сигурна...Оттук следва да си направиш извод какво исках да ти кажа!
![]()