- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми иска да правим секс, но аз още не съм готова...
mi re6avai sama to i gadjeto ti e 4ovek i ima silno jelanie za sex i nemoje da go kontrulira na tfa mu se vika instinkt no ako te obi4a istinski toi 6te 4aka do momenta kogato stane6 gotova i poneje za momi4etata 1-viq pyt e mnogo vajen toi trqbva da e nejen s teb ako prodyljava da te zapla6va ne 4akai toi da te zareje ami ti mu bii mainata
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Съгласен....Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
spored men shtom ti kazva che ako ne spish s nego shte te ostavi.a ne iska da te izchaka kogato si gotova znachi ne darji na teb...qvno ti go obichash no toi prosto iska sex..ako e taka nqma smisal da si s nego!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
такива като тоя тряа се кастрират !!!!!!!!Първоначално написано от black_rose_fr
ne go pravi kato ne si sigurna!!!
1-vo ne badi s nego,za6toto ne zaslujava2-ro pravi sex,kogato si napalno ubedena 4e si gotova i go iska6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mda,naistina po-dobre ne deiПървоначално написано от SexyTka
toku shto vidqh komentatite i mn vi blagodarq!!!mn dobre si pogovorihme i toi mi kaza che ne e mislel tova koeto e kazal i che mn sujalqva...kaza mi che shte me chaka 1 godina dokato se vurna ot franciq i togava pak ste razgledame vuprosa i shte se suobrazi s men.prez tazi godina toi shte zamine za gurcia i shte rboti mn...za da doide vuv franciq za rojdeniq mi den..ne e li mn milo?!
![]()