.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mi re6avai sama to i gadjeto ti e 4ovek i ima silno jelanie za sex i nemoje da go kontrulira na tfa mu se vika instinkt no ako te obi4a istinski toi 6te 4aka do momenta kogato stane6 gotova i poneje za momi4etata 1-viq pyt e mnogo vajen toi trqbva da e nejen s teb ako prodyljava da te zapla6va ne 4akai toi da te zareje ami ti mu bii mainata

имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Съгласен....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    LuNaTa
    spored men shtom ti kazva che ako ne spish s nego shte te ostavi.a ne iska da te izchaka kogato si gotova znachi ne darji na teb...qvno ti go obichash no toi prosto iska sex..ako e taka nqma smisal da si s nego!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

asche zu asche
    Guest

Re: Гаджето ми иска да правим секс, но аз още не съм готова.

Цитирай Първоначално написано от black_rose_fr
    gadjeto mi iska da pravm sex,no az ne se chuvstvam gotova za tova.toi e na 20, a az na 16.gadjeta sme ot 1 mesec.skoro shte trqbva da napusna stranata za edna godina no mi kaza che ako dogodina ne spim zaedno,shte me ostavi.mnogo go obicham i ne iskam sda go ostavqm...kajete kakvo da pravq...

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!
    такива като тоя тряа се кастрират !!!!!!!!

ne go pravi kato ne si sigurna!!!

Супер фен
    1-vo ne badi s nego,za6toto ne zaslujava2-ro pravi sex,kogato si napalno ubedena 4e si gotova i go iska6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Не може да те кара насила!! Едно момиче прави секс когато се почувства наистина готова!! Ако те е страх и не искаш му го кажи... След години ще съжеляваш наистина ако го направиш заради някой! За момичетата първия път е от изключителна важност!! До колкото разбирам от написаното той не е много нежен щом така ти се обяснява... Ако не искаш- недей!!! Тоооолкова момчета имааа....
    mda,naistina po-dobre ne dei

Повече от фен
    ми къде си тръгнала с него ! на 20 мн ясно че ще иска секс а вече дали си готова и дали искаш е друг въпрос ако го обичаш и той теб давай .....

toku shto vidqh komentatite i mn vi blagodarq!!!mn dobre si pogovorihme i toi mi kaza che ne e mislel tova koeto e kazal i che mn sujalqva...kaza mi che shte me chaka 1 godina dokato se vurna ot franciq i togava pak ste razgledame vuprosa i shte se suobrazi s men.prez tazi godina toi shte zamine za gurcia i shte rboti mn...za da doide vuv franciq za rojdeniq mi den..ne e li mn milo?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си