.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

мойта мечта-права обемиста коса

хора имам гъста коса обаче мн ми спада няма апсолютно никакъв обем (колкото и странно да изглежда) единствен обем постигам като си накъдря косата обаче не мога да си я къдря постояно защото по този начин много я горя моля ви се дайте ми съвет как мога да постигна някакъв обем и с правата коса (без да я горя) как може косата ми хем да е с обем ,хем да е права (кажете ми някякви такива прически ако знаете) благодаря предварително

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    вземаш плоската широка четка и сешоара, след като излезеш от банята, обръщаш главата надолу и почваш да сушиш и изправяш, ефект ще има...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    вземаш плоската широка четка и сешоара, след като излезеш от банята, обръщаш главата надолу и почваш да сушиш и изправяш, ефект ще има...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    а силна ли трябва е да струята на сешоара?

Guest
    темата много ми харесва и ще се радвам да има повече препоръки тъй като и аз искам да имам още по -обемиста коса а освен чрез накъдряне друг начин за още по -голям обем не знам

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    при мен, колкото е по-силен сешоара, толкова повече бухва...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    темата много ми харесва и ще се радвам да има повече препоръки тъй като и аз искам да имам още по -обемиста коса а освен чрез накъдряне друг начин за още по -голям обем не знам

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: мойта мечта-права обемиста коса

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хора имам гъста коса обаче мн ми спада няма апсолютно никакъв обем (колкото и странно да изглежда) единствен обем постигам като си накъдря косата обаче не мога да си я къдря постояно защото по този начин много я горя моля ви се дайте ми съвет как мога да постигна някакъв обем и с правата коса (без да я горя) как може косата ми хем да е с обем ,хем да е права (кажете ми някякви такива прически ако знаете) благодаря предварително
    i az imam tozi problem,kfo da prai6 li?primirqva6 se abe prosto pitai v nqkoq apteka za nqkfi maski,mazila 6ampoani,de da znam ... i moita kosa e prava kato praz i se q kudra za obem i ne mi dreme 4e q gora,ama mn ne q gora 6toto presata mi e s kerami4no pokritie,abe neznam,karam si taka,za sa nqmam nujda,lo6o6o e 4e moqta i se omaznqva 4esto
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

MonityY, аз бях чувала че пресите с керамично покритие са само за изправяне.Това вярно ли е? - ти казваш че я къдриш пък после казваш че пресата ти е с керамично покритие
    ???
    плс кажете шот искам да си купя такава с керамично ама да има и да се кадра
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

sladkotooooooo
    Guest
    Emi i az imah su6tiq problem no burzo se spravih ... az bez obem ne izlizam nikude ... zna4i kato se izkupq i si su6a kosata i posle q izpravqm s kerami4nata mi presa no tq stoi nqkakava slepnata i ne mi haresva i zatova si pravq obem v korenite s presata s pristavkata za kudrene,no kakto razbrah ti ne iska6 da si q gori6 za tova moje6 da si q topira6 ...vzima6 nai gorniq sloi i go otdelq6 sled tova topira6 po dolnata kosa i puska6 gornata 4ast .... i kato se topira6 izpolzvai i lak za kosa za da ti izdurji po dulgo vreme .... uspeh =D>

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Цитирай Първоначално написано от An4eSsS__
    MonityY, аз бях чувала че пресите с керамично покритие са само за изправяне.Това вярно ли е? - ти казваш че я къдриш пък после казваш че пресата ти е с керамично покритие
    ???
    плс кажете шот искам да си купя такава с керамично ама да има и да се кадра
    е мойта е с керами4но покритие и има приставка за едро,за ситно къдрене,както и за изправяне струва 30лв не е много,и не гори косата толкова,има и гаранционна карта нз си колко месеца,или година бе6е
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си