- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв шампоан се къпете?
Аз съвсем наскоро си взех този новият шампоан който го рекламират-CLEAR,засега сма доволна.А досега съм била с NIVEA и те също са страхотни.![]()
Head and shoulders - ментоловия...перфектен е за косата ми и нямам една прашинка пърхот!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Elseve Omega+Geramide... ха така пише на него и най-често точно този използвам,но понякога и на Пантен![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
В момента използвам на Nivea за блясък...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
В момента съм с Palmolive за боядисана коса!![]()
Nivea brilliant brown, много го обичам направо е страхотен... i az i azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ina4e vsi4ki na nivea sa strahotni![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Най-различни шампоанчета си поръчвам от Орифлейм и съм много доволна![]()
>>> House Music <<<
herbal esensis lilav
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
аз си смених моята марка (след 3 годишно ползване) .. на сънсилк син
(за обем е)
![]()
Някакъв оранжев и смърди гадно ...
we give it all.
6auma-svetno zelen![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Elseve-siviqt![]()
sq 6te vi dam edin savet polzvaite xerbal esensis - lilaviq v prozra4na opakovta ako iskate kosata vi da raste burzo i e mazni4ka mn burzo raste.az ve4e se otkazvam ot nego mn mi izsy6ava kosataaa
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
sunsilk - protiv omaznqvane prozra4no sinioto mn e dobur
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Palmolive
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Аз ползвам детски шампоани,защото са ми казвали (дерматолози,не сам си го изсмукала от пръстите),че в тях има най-малко химия и са най-щадящи за косата.![]()
много ясно че е по добре с бебешки ПАПА или КРЯКРЯ рулират.. а иначе аз си мия главата с катранен сапун заради дредовете
az sam postoqnno sas razli4ni!sq v momenta sam s elseve za mazna kosa no izob6to ne sam dovolna za6toto na 2-riq den kosata mi e mazna apak e tolkova skap!dovolna sam ot pantene,shauma i wash and go
panten za obem ili blqsak,loreal elsev,swartzkopft gliss kur
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Сега използвам на Клиър за обем![]()