- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какъв шампоан се къпете?
ami po princip izpolzvam loreal za rusa kosa no sega samsas blendax kupih si go ot turciq i sam mn dovolna adskiqt shampoan pravi kosata mn meka i uhae strahotno i e na dastapna cena 4 leva napravo evtino i takam a ina gliss kur ne sa lishi![]()
Аз съм с Garnier Fruktis и после слагам балсам Wash 'n go и съм си доволна![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
По принцип съм с Nivea, един има за обем.. ама тия дни използвам тестерчета на Paul Mitchael, пак за обем![]()
az polzvah onq siniq sunsilk za obem no za6to go sprqha ot proizvodstvo mn bqh dovolna ot nego i onq den otidoh v edin magazin da si kupuvam prodava4kata me metna 4e toq v lilavata opakovka e sa6tiq i az go kupih Samo si dadoh parite maleee mnoo e GADEN ujas ne si kupuvaite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн съм си доволна от тези на avon и съм с тях (2в1,против пърхут и за обем)
Попринцип менкам шампоаните... използвала съм всички шампоани от така наречената "бебешка козметика", и сега съм се спряла на разучаване на 10-те вида "Па - Па"Деца, спомнете си детските годиниии
![]()
![]()
![]()
![]()
hm az pak polzvah na NIVEA i ne sam mnogo dovolna![]()
Леле на този BLENDAX от толкова време му гледам рекламата,но няма откъде да си го купяПървоначално написано от oriental girl
но за щастие април месец отивам в Турция и мисля да се снабдя с достатъчно количество от него
А иначе по темата аз използвам Дав за мазна коса,но не съм никак доволна и мисля да си купя Клеар.
pove4eto koito spomenahte sum gi polzvala .smqtam 4e e hubavo da se smenqt ot vreme navreme ,ako ne za drugo da se eksperimentira
За да привикне косата и трябва доста повече време.През 2-3 дни няма смисъл.Съвсем спокойно можеш да си използваш шампоана докато свърши и чак тогава да го смениш.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Иначе бебешките шампоани наистина са по-щадящи,но нашите коси имат повече нужди от тези на бебетата...И все пак са по-добри от Нивеа,Уош енд го и т.н,поне по мое мнение,защото в гореспоменатите има мноо химия.
Между другото,besnicata,доколкото си спомням в една тема беше написал,че миеш косата си всеки ден.Ако я миеш с Керастас,по-добре спри,това не е шампоан за всекидневна употреба.Силен е и прекомерното му използваме може да ти навреди,в случай,че го използваш всеки ден.
По принцип си права,но аз използвам шампоан за изправяне на косата без пресаПървоначално написано от Liar
Ако след като свърши го сменя с друг това значи,че трябва доста време да използвам друг шампоан и пак да хвана пресата за коса
А както всички знаят пресата съсипва косата
и точно по тази причина сменям шампоана на 2-3 измивания (под сменяне имам предвид,че когато дойде време за смяна се измивам с някой друг шампоан и после отново с NIVEA)
Ами препоръчаха ми да ползвам Klorane - лечебен е, и си го купих защото супер бързо ми се умазнява косатаНе се ли къпя 1 ден и ми е на бучки
Иначе съм ползвал и бебешки, обаче косата ми след тва става на някви супер гадни иглички
И са ми казали, че ако имаш някой такъв обикновен (примерно Nivea, както в моя случай) можеш да ги менкаш. Един път се изкъпваш с някой специален, а другия път с обикновен и така се усилва неговия ефект
![]()
Е тогава разбирам защо правиш такаПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Иначе и аз имам Клоран,както написах вече,ама не го сменям с друг.
Sega ve4e 4ervena shayma za boqdisana kosa + balsama.
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
taq tema stana mn hubava![]()
сега ползвам на Палмолив с лавандула и алое(един голям лилав) и е идеален за чупливата ми коса,а и мирише приятно
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
kakto go opisva6 sigorno e hubav 6te go probvam![]()
az izpolzvam 6ampoan za mazna kosa na ELSEVE,no kolkoto i da go reklamirat ne sam dovolna izob6to daje
сега съм с нивея за къдрава коса..после ще си взема някъв на глисс 4е...от него съм адски доволна
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
мИ аЗ сИ пОлЗвАм нА "head & shoulders" шАмпОанчЕтата и сЪм ДовОлНа![]()
...оТ ИстИнАтА БолИ, нО лЪжАтА нЕ лЕкУва...
Ми сега ползвам на Еlseve бялата опаковка и Wash&Go Reviva.Редувам ги,но на Елсев повече ми харесва.