.
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 382
    ami po princip izpolzvam loreal za rusa kosa no sega samsas blendax kupih si go ot turciq i sam mn dovolna adskiqt shampoan pravi kosata mn meka i uhae strahotno i e na dastapna cena 4 leva napravo evtino i takam a ina gliss kur ne sa lishi

Град
    Некъде там...
    Аз съм с Garnier Fruktis и после слагам балсам Wash 'n go и съм си доволна
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

По принцип съм с Nivea, един има за обем.. ама тия дни използвам тестерчета на Paul Mitchael, пак за обем

az polzvah onq siniq sunsilk za obem no za6to go sprqha ot proizvodstvo mn bqh dovolna ot nego i onq den otidoh v edin magazin da si kupuvam prodava4kata me metna 4e toq v lilavata opakovka e sa6tiq i az go kupih Samo si dadoh parite maleee mnoo e GADEN ujas ne si kupuvaite

мн съм си доволна от тези на avon и съм с тях (2в1,против пърхут и за обем)

Град
    Враца
    Попринцип менкам шампоаните... използвала съм всички шампоани от така наречената "бебешка козметика", и сега съм се спряла на разучаване на 10-те вида "Па - Па" Деца, спомнете си детските годиниии

Цялата серия на NIVEA "straight & easy"

hm az pak polzvah na NIVEA i ne sam mnogo dovolna

Голям фен Аватара на sapphirr
    dove sensitive

Цитирай Първоначално написано от oriental girl
    ami po princip izpolzvam loreal za rusa kosa no sega samsas blendax kupih si go ot turciq i sam mn dovolna adskiqt shampoan pravi kosata mn meka i uhae strahotno i e na dastapna cena 4 leva napravo evtino i takam a ina gliss "мъжки полов орган" ne sa lishi
    Леле на този BLENDAX от толкова време му гледам рекламата,но няма откъде да си го купя но за щастие април месец отивам в Турция и мисля да се снабдя с достатъчно количество от него А иначе по темата аз използвам Дав за мазна коса,но не съм никак доволна и мисля да си купя Клеар.

Цитирай Първоначално написано от SweEety
    hm az pak polzvah na NIVEA i ne sam mnogo dovolna
    Аз пък използвам NIVEA от няколко месеца и от тогава не съм докосвала пресата за коса Страшно съм доволна от марката NIVEA и най-вече от серията за изправяне на косата БЕЗ преса

pove4eto koito spomenahte sum gi polzvala .smqtam 4e e hubavo da se smenqt ot vreme navreme ,ako ne za drugo da se eksperimentira

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    pove4eto koito spomenahte sum gi polzvala .smqtam 4e e hubavo da se smenqt ot vreme navreme ,ako ne za drugo da se eksperimentira
    Така е Шампоаните и балсамите за коса трябва да се сменят защото кожата на главата се приспособява към продукта и от него вече няма полза Аз лично през 2-3 измивания на косата си сменям шампоана и балсама,но при всеки е различно все пак

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    Така е Шампоаните и балсамите за коса трябва да се сменят защото кожата на главата се приспособява към продукта и от него вече няма полза Аз лично през 2-3 измивания на косата си сменям шампоана и балсама,но при всеки е различно все пак
    За да привикне косата и трябва доста повече време.През 2-3 дни няма смисъл.Съвсем спокойно можеш да си използваш шампоана докато свърши и чак тогава да го смениш.
    Иначе бебешките шампоани наистина са по-щадящи,но нашите коси имат повече нужди от тези на бебетата...И все пак са по-добри от Нивеа,Уош енд го и т.н,поне по мое мнение,защото в гореспоменатите има мноо химия.
    Между другото,besnicata,доколкото си спомням в една тема беше написал,че миеш косата си всеки ден.Ако я миеш с Керастас,по-добре спри,това не е шампоан за всекидневна употреба.Силен е и прекомерното му използваме може да ти навреди,в случай,че го използваш всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    За да привикне косата и трябва доста повече време.През 2-3 дни няма смисъл.Съвсем спокойно можеш да си използваш шампоана докато свърши и чак тогава да го смениш.
    По принцип си права,но аз използвам шампоан за изправяне на косата без преса Ако след като свърши го сменя с друг това значи,че трябва доста време да използвам друг шампоан и пак да хвана пресата за коса А както всички знаят пресата съсипва косата и точно по тази причина сменям шампоана на 2-3 измивания (под сменяне имам предвид,че когато дойде време за смяна се измивам с някой друг шампоан и после отново с NIVEA)

Ами препоръчаха ми да ползвам Klorane - лечебен е, и си го купих защото супер бързо ми се умазнява косата Не се ли къпя 1 ден и ми е на бучки Иначе съм ползвал и бебешки, обаче косата ми след тва става на някви супер гадни иглички И са ми казали, че ако имаш някой такъв обикновен (примерно Nivea, както в моя случай) можеш да ги менкаш. Един път се изкъпваш с някой специален, а другия път с обикновен и така се усилва неговия ефект

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    По принцип си права,но аз използвам шампоан за изправяне на косата без преса Ако след като свърши го сменя с друг това значи,че трябва доста време да използвам друг шампоан и пак да хвана пресата за коса А както всички знаят пресата съсипва косата и точно по тази причина сменям шампоана на 2-3 измивания (под сменяне имам предвид,че когато дойде време за смяна се измивам с някой друг шампоан и после отново с NIVEA)
    Е тогава разбирам защо правиш така
    Иначе и аз имам Клоран,както написах вече,ама не го сменям с друг.

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    Sega ve4e 4ervena shayma za boqdisana kosa + balsama.
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

taq tema stana mn hubava

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    сега ползвам на Палмолив с лавандула и алое(един голям лилав) и е идеален за чупливата ми коса,а и мирише приятно
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

kakto go opisva6 sigorno e hubav 6te go probvam

az izpolzvam 6ampoan za mazna kosa na ELSEVE,no kolkoto i da go reklamirat ne sam dovolna izob6to daje

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    сега съм с нивея за къдрава коса..после ще си взема някъв на глисс 4е...от него съм адски доволна
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    sOmEwHeRE...
    мИ аЗ сИ пОлЗвАм нА "head & shoulders" шАмпОанчЕтата и сЪм ДовОлНа
    ...оТ ИстИнАтА БолИ, нО лЪжАтА нЕ лЕкУва...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми сега ползвам на Еlseve бялата опаковка и Wash&Go Reviva.Редувам ги,но на Елсев повече ми харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си