.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Вярно ли е, че от много сладко се получават пъпки?

Здравейте на всички.
    ЕМи, от 2 месеца насам си изпивам една кола, двулитровка, за два дена, на ден ям по два кроасана ахахха и отделно още куп фафли, шоколади с въздух и много прясно мляко и от 2 седмици насам имам 9 ужасно големи пъпки на челото ххаха
    Не се притеснявайте за мен - бретона ми ги скрива като излизам наляво надясно.
    И онзи ден една приятелка ми рече, че от прекалено много ядене на сладко се получават пъпки.. а те те мойте пъпки - ЧЕСНО ВИ КААМ, НАДАЛИ СТЕ ВИЖДАЛИ ТАКОВА ЧУДО.
    Аз за годините си никога не съм имала пъпки, а ся баш изведнъж ДЕВЕТ. ОУУУ. ЦЕЛИ ДЕВЕТ...
    И от две седмици си седат така, само като се къпя си измивам лицето със сапун, и съм ги остайла да се оправят от самосебе си//......

Ми не знам може пък и от това да е..намали малко сладкото де,ееее ти пък

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

еми аз в едно предаване гледах че шоколада и сладкото не пречи..прайха опит..с едно момиче дет яде за закуска обяд и вечер само сладко и след 1 месец или там колко я оглеждаха и нямаше нито една пъпка...просто причината е най-вероятно че не си почистваш лицето или ддз....

Ами и на мен са ми казвали така..но честно казано аз също ям много сладко всеки ден и още нямам проблеми ..може би самата кожа ми е такава но си я мия всяка вечер естестевно ..незнам възможно е от много сладко да излизат пъпки но повече зависи и от кожата на дадения човек дали е сколнна към проблеми

Голям фен Аватара на Devilka
    И аз съм чувала,че от сладко се появяват пъпки...но си зависи и от кожата...

Guest

Re: Вярно ли е, че от много сладко се получават пъпки?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Здравейте на всички.
    ЕМи, от 2 месеца насам си изпивам една кола, двулитровка, за два дена, на ден ям по два кроасана ахахха и отделно още куп фафли, шоколади с въздух и много прясно мляко и от 2 седмици насам имам 9 ужасно големи пъпки на челото ххаха
    Не се притеснявайте за мен - бретона ми ги скрива като излизам наляво надясно.
    И онзи ден една приятелка ми рече, че от прекалено много ядене на сладко се получават пъпки.. а те те мойте пъпки - ЧЕСНО ВИ КААМ, НАДАЛИ СТЕ ВИЖДАЛИ ТАКОВА ЧУДО.
    Аз за годините си никога не съм имала пъпки, а ся баш изведнъж ДЕВЕТ. ОУУУ. ЦЕЛИ ДЕВЕТ...
    И от две седмици си седат така, само като се къпя си измивам лицето със сапун, и съм ги остайла да се оправят от самосебе си//......

предполагам, зависи от кожата...на мен никога не са ми излизали пъпки от сладко(всъщност от няколко месеца вечене го ям...) , но на приятелки им се случва...спри сладкото и опитай дали няма да е махнат по-бързо, няма как по друг начин да провериш

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ot sladko i ot mazno da
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Aз ям шоколад нон стоп и не ми се са появявали пъпки.Зависи от типа кожа и от количеството шоколад,което поемаш.
    <3 ^^

Да-получават се пъпки!Намали сладкото и спри колата!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Не е вярно.
    На някои хора им се появяват пъпки от ядене на много сладко, на други - не. Зависи от кожата ти.
    Трябва сама да си извадиш изводи за себе си, като се наблюдаваш и като наблюдаваш какво ядеш. На мен ми излизат пъпчици като прекаля с растителните мазнини.

Град
    София
    еми може и да е вярно ,но аз по принцип лятот се "изпъпчвам" въпреки ,че нямам акне иначе и може и от лятото да е ддз ,а не изклювай възможността да дрънкам глупости

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    според мен при всеки си е различно
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    И аз съм чувала,че от сладко се появяват пъпки...но си зависи и от кожата...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Може

Зависи от кожата но ти се пак намали малко сладкото

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    От шоколада!!! Той най-вреди на лицето, колкото и жалко да звучи, защото до сега ядох бонбони

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Guest
    kogato bqh s breton i na men mi izlizaha..ne e ot sladkoto ,ot bretona e..kogato ti stane jega primerno i toi zaparva na cheloto i izlizat..prosto vseki den zadyljitelno izmivai dobre liceto si i posle se pochisti s nqkakyv losion i nqma da imash problemi.;] \/

Guest
    az sum momche no shte ti kaja kakvo znam.kato trygnax da xodq na kozmetik(imax pupki) q popitax nali tova vqrno l ie za sladkoto i tq mi kaza 4e pri prekalenoto qdene na sladko ot tolkova mn zahar v kravta tq ne moje da s eobraboti ot organizma i zapochvat da izbivat.moq savet e ograni4avai se(ne kazvam da spresh) no izbqgvai koka kola,pepsi,natyralni sokove,6okoladi,vafli itakiva mn sladki raboti

Мега фен
    Град
    София
    Чувала съм ,че от много шоколад,може да се появят пъпки.Но иэобщо не вярвам,че е така.Всичко се дължи или на хормониален дисбаланс или на липса на хигиена.Ама эа липсата на хигиена Чери,при теб нямам съмнения!!!

Ми уж е така...деазнам..свиркай си...
    Аз така съм го ударила на шоколад от няколко дена...още няам пъпки
    Мойте идват кат ми дойде

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    cherinka nz dali e vqrno oba4e maika mi postoqqno mi vrqka i az kato tebe qm mn sladko i kato mi izlqzat pupki i sedq pred ogledaloto i si vikam bahti pak sa izlezli i maiki est nemoje da se sdurji da ne kaja 4e ot prekalenoto mn qdene na sladko i az mislq 4e e naistina taka zatova go namali daje ako mojesh go spri za izvestno vreme i iz4akai dokato ne se opravi6
    No matter where you go, there they are...

попринцип е вярно,но има и изклю4ения!
    напримерно аз....мога да пия и ям сладки неща и кола и шоколади но пъпки не ми излизат!!!!
    на мен попринцип не ми излизат!
    въпрос на физика! :P

Guest
    i si4kite mqzate na praseta nali veeeee??????????????evala praq na momi4etata det sa poddarjaaaattt mi ne sa kat vas po 100 kg i da si mislqt 4e izglejdat dobreeeee.ebete saaaaaa eee svineeeee

Супер фен Аватара на FelisDirus
    не е вярно, яж си спокойно
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ако кожата ти е чувствителна и предразположена към този проблем е нормално при приемането на повече сладко да ти се появяват.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си