- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека поговорим за парите и приятелите
Не вярвам напълно в приятелството....вярвам в познанството....
НАистина хората с пари имат "приятели"...Но на всяко правило вероятно си има изключение нали така....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Ето това са истински приятели. Тези, за които няма значение, дали имаш пари или не.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Имало е моменти, когато съм имал доста пари в джоба, имало е моменти, когато не съм имал за една кола. Но във всички тези моменти, има хора, които са били до мен. Точно 2ма са тези хора в моя живот и са ми напълно достатъчни. С тези хора сме ходели да събираме стотинки от фонтаните, за да си купим сладолед от 20 в Макдоналдс. С тях сме ходили в някои от най-скъпите заведения в София. Но и в добри и в лоши моменти сме били заедно и сме се справили с всичко. Това е важното - с пари или без, трябва да имаш някого до себе си. Усетиш ли рамото, което не те оставя, можеш и на фотосинтеза да изкараш.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Приятелството съществува между хората, а не заради парите. За един истински приятел, не парите са важни. И това колко пари имаш, не говори колко приятели имаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Spored mene sa mnogo kraini izkazvanqta.. horata s mnogo pari nqmat nito 1 priqtel ili horata s mnogo pari imat adski mnogo priqteli,za mene i dvete sa kraini
Spored mene parite pravqt choveka.. (za jalost),no do nqkade
Zavisisi ot choveka dali e obshtitelen ili ne,ne zavisimo dali e s pari ili ne..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
[quote="Бате Хитлер" Хората с пари нямат истински приятели - всичко се върти около парите, лъжата и лицемерието. Това е моето мнение![/quote]
Не мога да повярвам, че го казвам ама - прав си.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Просту не всичко опира до парите(както един голям процент от хора така мислят)!Тфа не зависи какфо имаш и какво нямаш!Имаш ли пари приятелите не са истинки!Но ако си нормален човек приятелите са май-важното нещо(поне за мен)Първоначално написано от summer flower
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Имам приятели с пари и без пари(общо 5 човека мога да нарека приятели). На мен самата баща ми не е Бил Гейтс, но пък си имам всичко. Не смятам, че от парите зависи дали хората ще те харесват, уважават и ще ти имат доверие. Не казвам, че няма интересчий, които движат с богаташи, само за да има кой да им плаща сметката и следователно- хора с пари, които дори не държат на теб, а са склонни да "те купят и да те продадат" само за да се позабавляват. Медала си има две страни, но един човек с акъл и ценности няма да го иннтересува банковата сметка.
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
Когато става дума за приятелство ..такова деление-бедни/богати не би трябвало да съществува..поне според мен.Приятелите са хората ,които те приемат заради това,което си..а не заради това колко пари имаш в джоба ,колко струват новите ти дънки и дали като излезете заедно ,сметката ще платиш ти.Бедни,богати-всички сме хора..а парите са нещо преходно,нетрайно-днес ги имаш.утре ги нямаш..докато истинските приятели са за цял живот
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Разбирам човек да избира гаджето си по парите...може да му купува подаръци...но приятелите...аз подарявам подаръци на рождени дни...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не, не мисля.Е, може и да имат, но това ще е заради парите, а не, че са им истински приятели.![]()
ако те избират по парите, значи са ти ебаси "пниятелите"![]()
Не мисля, че има някаква голяма разлика.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
имам една истинска приятелка и един истински приятел и двамата са богати...не знам за другитено имам и бедни приятели само приятели не истински.но не съм си избрала тези двамата заради парите
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели