.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    В страната на чудесата
    Не вярвам напълно в приятелството....вярвам в познанството....

НАистина хората с пари имат "приятели"...Но на всяко правило вероятно си има изключение нали така....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

Да, наистина не ме познаваш. И би ли ми обяснил как ще са с мен заради парите, при положение, че не са ми искали и стотинка на заем??? Да не говорим, че най-добрата ми приятелка не искаше да платя сметката дори на рождения си ден. Парите са си просто хартийки. Ако за някои са нещо много повече, добре... Но за моите приятели - не са
    Ето това са истински приятели. Тези, за които няма значение, дали имаш пари или не.
    Имало е моменти, когато съм имал доста пари в джоба, имало е моменти, когато не съм имал за една кола. Но във всички тези моменти, има хора, които са били до мен. Точно 2ма са тези хора в моя живот и са ми напълно достатъчни. С тези хора сме ходели да събираме стотинки от фонтаните, за да си купим сладолед от 20 в Макдоналдс. С тях сме ходили в някои от най-скъпите заведения в София. Но и в добри и в лоши моменти сме били заедно и сме се справили с всичко. Това е важното - с пари или без, трябва да имаш някого до себе си. Усетиш ли рамото, което не те оставя, можеш и на фотосинтеза да изкараш.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Приятелството съществува между хората, а не заради парите. За един истински приятел, не парите са важни. И това колко пари имаш, не говори колко приятели имаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Spored mene sa mnogo kraini izkazvanqta.. horata s mnogo pari nqmat nito 1 priqtel ili horata s mnogo pari imat adski mnogo priqteli,za mene i dvete sa kraini
    Spored mene parite pravqt choveka.. (za jalost),no do nqkade
    Zavisisi ot choveka dali e obshtitelen ili ne,ne zavisimo dali e s pari ili ne..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

[quote="Бате Хитлер" Хората с пари нямат истински приятели - всичко се върти около парите, лъжата и лицемерието. Това е моето мнение![/quote]

Не мога да повярвам, че го казвам ама - прав си.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Цитирай Първоначално написано от Child Of N!ght
    Хората с пари имат "приятели"

Нормалните хора имат приятели
    Подкрепям
    Просту не всичко опира до парите(както един голям процент от хора така мислят)!Тфа не зависи какфо имаш и какво нямаш!Имаш ли пари приятелите не са истинки!Но ако си нормален човек приятелите са май-важното нещо(поне за мен)
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Имам приятели с пари и без пари(общо 5 човека мога да нарека приятели). На мен самата баща ми не е Бил Гейтс, но пък си имам всичко. Не смятам, че от парите зависи дали хората ще те харесват, уважават и ще ти имат доверие. Не казвам, че няма интересчий, които движат с богаташи, само за да има кой да им плаща сметката и следователно- хора с пари, които дори не държат на теб, а са склонни да "те купят и да те продадат" само за да се позабавляват. Медала си има две страни, но един човек с акъл и ценности няма да го иннтересува банковата сметка.
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Град
    Пловдив
    Когато става дума за приятелство ..такова деление-бедни/богати не би трябвало да съществува..поне според мен.Приятелите са хората ,които те приемат заради това,което си..а не заради това колко пари имаш в джоба ,колко струват новите ти дънки и дали като излезете заедно ,сметката ще платиш ти.Бедни,богати-всички сме хора..а парите са нещо преходно,нетрайно-днес ги имаш.утре ги нямаш..докато истинските приятели са за цял живот
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Разбирам човек да избира гаджето си по парите...може да му купува подаръци...но приятелите...аз подарявам подаръци на рождени дни...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не мисля.Е, може и да имат, но това ще е заради парите, а не, че са им истински приятели.

Guest
    ако те избират по парите, значи са ти ебаси "пниятелите"

Град
    Kill the kifla co.
    Не мисля, че има някаква голяма разлика.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

имам една истинска приятелка и един истински приятел и двамата са богати...не знам за другите но имам и бедни приятели само приятели не истински.но не съм си избрала тези двамата заради парите
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си