- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще направите ако вашите ви хванат да се натискате?
Това е една доста неудобна ситуация. Какво ще направите ако ви се случи нещо такова докато се натискате с гаджето?
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Нищо кво трябва да ми правят
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
еми помисли малко ми ако незнаят и са против а ти си на 16 или по малак какво може да стане!Първоначално написано от Anf3tamin4o
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Нали не се ебеш с всеки срещнат, какво толкова, че се натискаш с гаджето...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Казвам си мНението
А съм на 11
My Face
ами ако ни фане майка ми нищо няма да направи ще се усмихне и ще излезе ако обаче ни фане баща ми не ми се мисли....![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ти, примерно, ще ядеш бой...Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Добре отивам да те кажа на мама![]()
bebito0o С плетенките да те хванат![]()
![]()
![]()
My Face
еми да вкарваите въображениеПървоначално написано от `Silvester`
П.П.- на тоя шкембе чорбата му ви размъти мозъците:P
Еми ако е мама, нищо няма да каже...ама тати примерно после ще мрънка...но едва ли нещо повече, те го познават и го харесват тъй, че поне съм спокойна затова![]()
Em az kakto sym na sedmiq etaj...Po edno vreme zqpate kak fyr4a nadolu.pyk posle i mom4eto![]()
![]()
Xhqx mi nai veroqtno 6e mi se karat 4e sym malka o6te ne trqbva taka...
![]()
е ми ти си сигурно на 20 аз питам за по-малките към 15-16Първоначално написано от sexita
Защо да не е прието? Зависи от задръстеността на родителите. А и едно натискане не означава секс.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
:PПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
да де усетих са и го редактирах :P![]()
Ха никой от наще няма да тръгне да влиза в стаята ако знае че не съм сама \/ \
/
Ходим 3 години и сме по на 22. не мисля, че ще кажат нещо. Бащата ще се намръщи, де, ама пак няма да каже нищо!
Кво ми дреме?Ше дигна баси скандала,че не чукат преди да влизат и нищо няя да ми кажат![]()
и ко станаПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
Ако ще се натискам с някой в стаята ми задължително ще е заключа.И все пак ако ме хване майка ми ще избизи моментално и след това нищо няма да ми каже,а ако е баща ми ще се понамръщи и ще излезе.После даже и да направят опит да ми се скарат или да ме поучават ще ги попитам защо не чукат преди да влязат.![]()